Manisa’da karantinadaki 318 kişi memleketlerine gönderildi

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2020 - 15:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3110+ kez okundu.
 

Manisa’da karantinadaki 318 kişi memleketlerine gönderildi

YURT DIŞINDAN GELEN VE KORONA VİRÜS (COVİD-19) TEDBİRLERİ KAPSAMINDA MANİSA’DAKİ KYK YURTLARINA YERLEŞTİRİLEN 318 KİŞİ, 14 GÜNLÜK KARANTİNA SÜRECİNİN TAMAMLAMALARININ ARDINDAN TAHLİYE EDİLEREK, MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI.
Yurt dışından gelen ve korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Manisa’daki KYK yurtlarına yerleştirilen 318 kişi, 14 günlük karantina sürecinin tamamlamalarının ardından tahliye edilerek, memleketlerine uğurlandı. ABD ve Etiyopya’dan gelerek Covid-19 tedbirleri kapsamında Manisa İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Muradiye Kız Öğrenci Yurdunda misafir edilen 318 kişi, 14 günlük karantina sürecini tamamladı. 209’u Amerika, 109’u ise Etiyopya’dan gelen Türk vatandaşları, yapılan sağlık kontrollerinin ardından yurtlardan tahliye edildi. AFAD ekipleri koordinasyonunda, valizleriyle birlikte yurttan ayrılan vatandaşlar, sırayla minibüslere binerek ailelerin bulunduğu şehirlere gitmek için harekete geçti. Memleketlerine ulaşacak olan vatandaşlar, evlerinde 14 gün daha karantinada kalacakları öğrenildi. Yetkililere teşekkür ettiler Yurttan ayrılan vatandaşlar, karantinada geçirdikleri süre içinde kendileriyle yakından ilgilendiklerini belirttikleri, tüm yetkililere teşekkür etti. Geldikleri ülkelerin sağlık sektörünün çok kötü durumda olduğunu ifade eden vatandaşlar, Türkiye’de her ihtiyaçlarının ücretsiz olarak karşılandığını vurguladılar.
YURT DIŞINDAN GELEN VE KORONA VİRÜS (COVİD-19) TEDBİRLERİ KAPSAMINDA MANİSA’DAKİ KYK YURTLARINA YERLEŞTİRİLEN 318 KİŞİ, 14 GÜNLÜK KARANTİNA SÜRECİNİN TAMAMLAMALARININ ARDINDAN TAHLİYE EDİLEREK, MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI.

Yurt dışından gelen ve korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Manisa’daki KYK yurtlarına yerleştirilen 318 kişi, 14 günlük karantina sürecinin tamamlamalarının ardından tahliye edilerek, memleketlerine uğurlandı.

ABD ve Etiyopya’dan gelerek Covid-19 tedbirleri kapsamında Manisa İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Muradiye Kız Öğrenci Yurdunda misafir edilen 318 kişi, 14 günlük karantina sürecini tamamladı. 209’u Amerika, 109’u ise Etiyopya’dan gelen Türk vatandaşları, yapılan sağlık kontrollerinin ardından yurtlardan tahliye edildi. AFAD ekipleri koordinasyonunda, valizleriyle birlikte yurttan ayrılan vatandaşlar, sırayla minibüslere binerek ailelerin bulunduğu şehirlere gitmek için harekete geçti. Memleketlerine ulaşacak olan vatandaşlar, evlerinde 14 gün daha karantinada kalacakları öğrenildi.

Yetkililere teşekkür ettiler

Yurttan ayrılan vatandaşlar, karantinada geçirdikleri süre içinde kendileriyle yakından ilgilendiklerini belirttikleri, tüm yetkililere teşekkür etti. Geldikleri ülkelerin sağlık sektörünün çok kötü durumda olduğunu ifade eden vatandaşlar, Türkiye’de her ihtiyaçlarının ücretsiz olarak karşılandığını vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.