Meksika’da tren tıra çarptı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2022 - 00:09, Güncelleme: 19.10.2022 - 21:18 1104+ kez okundu.
 

Meksika’da tren tıra çarptı

Meksika’da tren tıra çarptı
Meksika’da hemzemin geçitten geçen bir tıra yük treni çarptı.Meksika’nın Michoacan eyaletinde yer alan Morelia şehrinde bir yük treni hemzemin geçitten geçen tıra çarptı. Kaza öncesinde yük treninin yavaşlamaya çalıştığı ve uyarı amacıyla korna çaldığı ancak tır sürücüsünün yoluna devam ettiği görüldü.Güvenlik güçleri olayda can kaybı yaşanmadığını bildirirken, kazaya tır şoförünün sebep olduğu açıkladı. Çarpışmadan sonra tren tarafından metrelerce sürüklenen tırda büyük hasar oluşurken, kaza sırasında olay yerinde bulunan bir otomobilin de hasar gördüğü bildirildi.
Meksika’da tren tıra çarptı
Meksika’da hemzemin geçitten geçen bir tıra yük treni çarptı.
Meksika’nın Michoacan eyaletinde yer alan Morelia şehrinde bir yük treni hemzemin geçitten geçen tıra çarptı. Kaza öncesinde yük treninin yavaşlamaya çalıştığı ve uyarı amacıyla korna çaldığı ancak tır sürücüsünün yoluna devam ettiği görüldü.
Güvenlik güçleri olayda can kaybı yaşanmadığını bildirirken, kazaya tır şoförünün sebep olduğu açıkladı. Çarpışmadan sonra tren tarafından metrelerce sürüklenen tırda büyük hasar oluşurken, kaza sırasında olay yerinde bulunan bir otomobilin de hasar gördüğü bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.