Menderes'te Futbol Şöleni Yaşanacak

12.08.2024 - 11:00, Güncelleme: 12.08.2024 - 11:00 1336+ kez okundu.
 

Menderes'te Futbol Şöleni Yaşanacak

Turnuvaya katılacak tüm futbolculara başarı dileyen Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ Menderes’imizde sporun gelişimine katkı sağlamayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda gerçekleştireceğimiz turnuva ile genç kardeşlerimizi bir araya getiriyor, geleceğin yetenekli ayaklarını sahada buluşturuyoruz. Turnuvamıza katılan tüm spor kulüplerimize ve geleceğin zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı sporcu kardeşlerimize çok teşekkür eder, başarılar dilerim.’’ dedi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Turnuvaya katılacak tüm futbolculara başarı dileyen Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ Menderes’imizde sporun gelişimine katkı sağlamayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda gerçekleştireceğimiz turnuva ile genç kardeşlerimizi bir araya getiriyor, geleceğin yetenekli ayaklarını sahada buluşturuyoruz. Turnuvamıza katılan tüm spor kulüplerimize ve geleceğin zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı sporcu kardeşlerimize çok teşekkür eder, başarılar dilerim.’’ dedi.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.