Menderes’te ücretsiz İngilizce dersleri başlıyor

EGE HABERLERİ 18.07.2023 - 00:11, Güncelleme: 18.07.2023 - 00:16 3341+ kez okundu.
 

Menderes’te ücretsiz İngilizce dersleri başlıyor

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, ilçede ücretsiz İngilizce kursu başlatılacağını duyurdu.
  Menderes’te sosyal belediyecilik örneği olarak ücretsiz İngilizce kursları başlıyor.   Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, 10-12 yaş arası çocuklara yönelik kursların başlayacağını duyurdu.   Başkan Özkan açıklamasında “Menderes'te İngilizce Kursu başlıyor! Menderes Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Menderes'te ikamet eden 10-12 yaş arası öğrencilerimize yönelik ücretsiz İngilizce kursu kayıtlarımız başladı. Başvuruların öğrenci ve veliye ait kimlik fotokopisi ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne şahsen yapılması gerekmektedir” cümlelerine yer verdi.
Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, ilçede ücretsiz İngilizce kursu başlatılacağını duyurdu.
 
Menderes’te sosyal belediyecilik örneği olarak ücretsiz İngilizce kursları başlıyor.
 
Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Menderes Belediye " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, 10-12 yaş arası çocuklara yönelik kursların başlayacağını duyurdu.
 
Başkan Özkan açıklamasında “Menderes'te İngilizce Kursu başlıyor! Menderes Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Menderes'te ikamet eden 10-12 yaş arası öğrencilerimize yönelik ücretsiz İngilizce kursu kayıtlarımız başladı. Başvuruların öğrenci ve veliye ait kimlik fotokopisi ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne şahsen yapılması gerekmektedir” cümlelerine yer verdi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.