Menemen'de hizmet durmuyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2021 - 12:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1899+ kez okundu.
 

Menemen'de hizmet durmuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in Menemen faaliyetlerinin başına Ali Kemal Elitaş’ı atamasından sonra ilçedeki çalışmalar hız kazandı.
Başkan Soyer'in Menemen’de özel bir görevlendirme yapması ilçeye ayrı bir önem verdiğini gösterdi.   Soyer'in Elitaş'tan bölgeye özel çalışmalar yapmasını istediği ve Ali Kemal Elitaş’ın 7/24 görev halinde olduğu gözlerden kaçmadı. Bölgeyi çok iyi tanıyan Elitaş’ın çalışmaları Menemen halkı tarafından da belirgin şekilde hissedildi. Yapılan hizmetlerin vatandaşların takdirini topladığı ve sosyal medya üzerinden devamlı teşekkür mesajları yayınlandığı gözlerden kaçmadı.  Yapılan hizmetlerin yanında yapılması istenilen hizmetleri de özellikle sosyal medya üzerinden yazan vatandaşlara anında cevap verilmesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Menemen'e ayrı bir önem verdiğini gösterdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in Menemen faaliyetlerinin başına Ali Kemal Elitaş’ı atamasından sonra ilçedeki çalışmalar hız kazandı.

Başkan Soyer'in Menemen’de özel bir görevlendirme yapması ilçeye ayrı bir önem verdiğini gösterdi.  

Soyer'in Elitaş'tan bölgeye özel çalışmalar yapmasını istediği ve Ali Kemal Elitaş’ın 7/24 görev halinde olduğu gözlerden kaçmadı. Bölgeyi çok iyi tanıyan Elitaş’ın çalışmaları Menemen halkı tarafından da belirgin şekilde hissedildi.

Yapılan hizmetlerin vatandaşların takdirini topladığı ve sosyal medya üzerinden devamlı teşekkür mesajları yayınlandığı gözlerden kaçmadı. 


Yapılan hizmetlerin yanında yapılması istenilen hizmetleri de özellikle sosyal medya üzerinden yazan vatandaşlara anında cevap verilmesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Menemen'e ayrı bir önem verdiğini gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.