Özel çocuklar için yavru köpeklere kulübe

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 09:40, Güncelleme: 12.12.2022 - 09:36 945+ kez okundu.
 

Özel çocuklar için yavru köpeklere kulübe

Özel çocuklar için yavru köpeklere kulübe
Malatya’da özel çocukların eğitim gördüğü okulda oluşturulan kulübelerde yavru köpekler yeni yaşamlarına başladılar.Özel eğitim gereksinimli öğrenciler için hazırlanan "Tuvalimdeki Ezgiler" adlı proje çerçevesinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü desteğiyle Malatya Ali Kuşçu Eğitim Uygulama Okulu’nda yavru köpekler sahiplendirildi. Aşıları ve gerekli bakımları Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü veteriner hekimleri tarafından yapılan yavrular, okul idaresi tarafından hazırlanan kulübelerinde yeni yaşamlarına başladılar.Özel eğitim gereksinimli öğrenciler, yavru köpeklere yem vererek hayvan sevgilerini pekiştirecekler.
Özel çocuklar için yavru köpeklere kulübe
Malatya’da özel çocukların eğitim gördüğü okulda oluşturulan kulübelerde yavru köpekler yeni yaşamlarına başladılar.
Özel eğitim gereksinimli öğrenciler için hazırlanan "Tuvalimdeki Ezgiler" adlı proje çerçevesinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü desteğiyle Malatya Ali Kuşçu Eğitim Uygulama Okulu’nda yavru köpekler sahiplendirildi. Aşıları ve gerekli bakımları Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü veteriner hekimleri tarafından yapılan yavrular, okul idaresi tarafından hazırlanan kulübelerinde yeni yaşamlarına başladılar.
Özel eğitim gereksinimli öğrenciler, yavru köpeklere yem vererek hayvan sevgilerini pekiştirecekler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.