Psikolojik destekte uzaktan bağlantı dönemi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2020 - 11:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2330+ kez okundu.
 

Psikolojik destekte uzaktan bağlantı dönemi

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (PDREM) HİZMET ALAN VE BEKLEME LİSTESİNDE BULUNAN DANIŞANLARINA UZAKTAN ERİŞİM İLE KESİNTİSİZ OLARAK DESTEK VERİLMEYE DEVAM EDİYOR.
Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDREM) hizmet alan ve bekleme listesinde bulunan danışanlarına uzaktan erişim ile kesintisiz olarak destek verilmeye devam ediyor. Denizli Pamukkale Üniversitesi, (PAÜ) Korona virüs salgını nedeniyle eğitim ve öğretimin önlem amaçlı olarak uzaktan erişim platformlarından devam etmesi kararı üzerine PDREM’de görüşmelerini dijital alana taşıdı. PDREM bünyesinde görev yapan psikolojik danışmanlar, salgın sürecinde kesintisiz olarak bireysel ve grup görüşmelerine devam ediyor. Bu süreçte uzmanlar, uzaktan bağlantı ile 17 farklı öğrenci ile toplam 48 görüşme gerçekleştirip, bireysel psikolojik danışma hizmeti verdi. Şubat ayından itibaren devam etmekte olan “Psikolojik İyi Oluş Psiko-eğitim Grubu” sosyal medya programları üzerinden yine çalışmalarına devam ederken, 13 öğrenciye kesintisiz psiko-eğitim hizmeti veriyor. Korona virüs salgını süresince toplam 38 öğrenciden oluşan iki psiko-destek grubu uzaktan erişim ile öğrencilere psikolojik destek vermeyi sürdürecek. PDREM, uzaktan erişim ile hizmet vermeye dönem sonuna kadar devam ederken, salgını sürecinde psikolojik destek almaya ihtiyaç duyan öğrenciler pdrem@pau.edu.tr adresine mail atarak randevu alabilmektedir.
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (PDREM) HİZMET ALAN VE BEKLEME LİSTESİNDE BULUNAN DANIŞANLARINA UZAKTAN ERİŞİM İLE KESİNTİSİZ OLARAK DESTEK VERİLMEYE DEVAM EDİYOR.

Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDREM) hizmet alan ve bekleme listesinde bulunan danışanlarına uzaktan erişim ile kesintisiz olarak destek verilmeye devam ediyor.

Denizli Pamukkale Üniversitesi, (PAÜ) Korona virüs salgını nedeniyle eğitim ve öğretimin önlem amaçlı olarak uzaktan erişim platformlarından devam etmesi kararı üzerine PDREM’de görüşmelerini dijital alana taşıdı. PDREM bünyesinde görev yapan psikolojik danışmanlar, salgın sürecinde kesintisiz olarak bireysel ve grup görüşmelerine devam ediyor. Bu süreçte uzmanlar, uzaktan bağlantı ile 17 farklı öğrenci ile toplam 48 görüşme gerçekleştirip, bireysel psikolojik danışma hizmeti verdi. Şubat ayından itibaren devam etmekte olan “Psikolojik İyi Oluş Psiko-eğitim Grubu” sosyal medya programları üzerinden yine çalışmalarına devam ederken, 13 öğrenciye kesintisiz psiko-eğitim hizmeti veriyor. Korona virüs salgını süresince toplam 38 öğrenciden oluşan iki psiko-destek grubu uzaktan erişim ile öğrencilere psikolojik destek vermeyi sürdürecek. PDREM, uzaktan erişim ile hizmet vermeye dönem sonuna kadar devam ederken, salgını sürecinde psikolojik destek almaya ihtiyaç duyan öğrenciler pdrem@pau.edu.tr adresine mail atarak randevu alabilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.