Sebahattin Güzel: Bergama ve İzmir İçin Yapıcı Muhalefet Sergileyeceğiz

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 27.05.2024 - 20:53, Güncelleme: 28.05.2024 - 10:47 4248+ kez okundu.
 

Sebahattin Güzel: Bergama ve İzmir İçin Yapıcı Muhalefet Sergileyeceğiz

Sebahattin Güzel, Bergama Belediye Meclisinde yapıcı bir muhalefet sergileyeceklerini ve toplum yararına atılacak her adıma destek olacaklarını belirtti.
Yapıcı Muhalefet ve Genel Yatırımlar Son iki aydır İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Bergama Belediye Meclis Üyeliği görevlerini üstlenen Güzel, “Biz, Bergama ve İzmir’in yararına olan her şeye evet diyeceğiz. Yanlış yapılan işlere ise dur diyeceğiz” dedi. Güzel, genel iktidarın devam ettiğini vurgulayarak, Bergama ve İzmir’e yapılacak genel yatırımların takipçisi olacaklarını söyledi. “İl başkanlığımızın talimatı bu yönde oldu. Bergama ve İzmir için olumlu projeleri destekleyeceğiz; olumsuz olanlara karşı çıkacağız” şeklinde konuştu. Hizmet ve Sorunlar Güzel, beş yıl boyunca Bergama’nın 137 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirtti ve aynı özeni CHP yönetiminden de beklediğini ifade etti. “İlçemizin 25 kırsal mahallesinde fosseptik çukurları ve kanalizasyon sorunları var. Bu, İZSU’nun yetki alanında ve mayıs ayında İzmir ve Bergama Belediye meclislerinde bilgilendirme yaptım. Haziran ayında İzmir Büyükşehir Meclisinde soru önergesi vereceğim ve bu işin takipçisi olacağım” dedi. İşçi Çıkarmalar ve Mobbing İddiaları Yeni CHP yönetiminin 14 kişiyi işten çıkardığını belirten Güzel, bu durumu eleştirdi. “Göreve gelir gelmez yapılan bu işçi çıkarmalar doğru olmadı. 2019’da Hakan Koştu başkanımız sadece 3 kişiyi işten çıkarmıştı ve aylarca protestolar sürdü” dedi. Güzel, 2019 yılında kurdukları danışma amaçlı beyaz masa personeline yeni yönetimce mobbing uygulandığını iddia etti. “Personelimize tebliğ yapılmadan başka yerlerde çalışması istenmiş. Büro işinden alınarak park bahçe ve temizlik gibi işlere verilmişlerdir. Bunların içinde hamile olan bir bayan arkadaşımız da var. Bu doğru yapılmadı” dedi.
Sebahattin Güzel, Bergama Belediye Meclisinde yapıcı bir muhalefet sergileyeceklerini ve toplum yararına atılacak her adıma destek olacaklarını belirtti.

Yapıcı Muhalefet ve Genel Yatırımlar

Son iki aydır İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Bergama Belediye Meclis Üyeliği görevlerini üstlenen Güzel, “Biz, Bergama ve İzmir’in yararına olan her şeye evet diyeceğiz. Yanlış yapılan işlere ise dur diyeceğiz” dedi. Güzel, genel iktidarın devam ettiğini vurgulayarak, Bergama ve İzmir’e yapılacak genel yatırımların takipçisi olacaklarını söyledi. “İl başkanlığımızın talimatı bu yönde oldu. Bergama ve İzmir için olumlu projeleri destekleyeceğiz; olumsuz olanlara karşı çıkacağız” şeklinde konuştu.

Hizmet ve Sorunlar

Güzel, beş yıl boyunca Bergama’nın 137 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirtti ve aynı özeni CHP yönetiminden de beklediğini ifade etti. “İlçemizin 25 kırsal mahallesinde fosseptik çukurları ve kanalizasyon sorunları var. Bu, İZSU’nun yetki alanında ve mayıs ayında İzmir ve Bergama Belediye meclislerinde bilgilendirme yaptım. Haziran ayında İzmir Büyükşehir Meclisinde soru önergesi vereceğim ve bu işin takipçisi olacağım” dedi.

İşçi Çıkarmalar ve Mobbing İddiaları

Yeni CHP yönetiminin 14 kişiyi işten çıkardığını belirten Güzel, bu durumu eleştirdi. “Göreve gelir gelmez yapılan bu işçi çıkarmalar doğru olmadı. 2019’da Hakan Koştu başkanımız sadece 3 kişiyi işten çıkarmıştı ve aylarca protestolar sürdü” dedi. Güzel, 2019 yılında kurdukları danışma amaçlı beyaz masa personeline yeni yönetimce mobbing uygulandığını iddia etti. “Personelimize tebliğ yapılmadan başka yerlerde çalışması istenmiş. Büro işinden alınarak park bahçe ve temizlik gibi işlere verilmişlerdir. Bunların içinde hamile olan bir bayan arkadaşımız da var. Bu doğru yapılmadı” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.