Seferihisar'daki bağlama kursuna ilgi büyük

EĞİTİM (Medya ege) - Medya ege | 11.01.2024 - 08:33, Güncelleme: 11.01.2024 - 08:33 1754+ kez okundu.
 

Seferihisar'daki bağlama kursuna ilgi büyük

Belediye kursuyla bağlama çalmayı öğreniyorlar
Seferihisar Belediyesi kurslarıyla ilçedeki kültür ve sanat hayatına katkıda bulunuyor. Seferihisar Belediyesi’nin açtığı bağlama kursuna yoğun katılım gerçekleşti. Her yaştan müziksever kursa katılarak deneyimli hocaların eşliğinde bağlama çalmayı öğreniyor. Seferihisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşlar kursa davet edilerek: “Bağlama kursumuz 4 farklı grupta müzikseverlerin yoğun ilgisi ile devam ediyor. Bağlama çalmayı öğrenmek isteyen herkesi, bu deneyime katılmaya davet ediyoruz” denildi.
Belediye kursuyla bağlama çalmayı öğreniyorlar

Seferihisar Belediyesi kurslarıyla ilçedeki kültür ve sanat hayatına katkıda bulunuyor.

Seferihisar Belediyesi’nin açtığı bağlama kursuna yoğun katılım gerçekleşti. Her yaştan müziksever kursa katılarak deneyimli hocaların eşliğinde bağlama çalmayı öğreniyor.

gdea6ukwyae0tsx.jpeg

Seferihisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşlar kursa davet edilerek: “Bağlama kursumuz 4 farklı grupta müzikseverlerin yoğun ilgisi ile devam ediyor. Bağlama çalmayı öğrenmek isteyen herkesi, bu deneyime katılmaya davet ediyoruz” denildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.