Selçuk’ta Çiftçinin Köprü Hayali Gerçek Oluyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2019 - 10:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2221+ kez okundu.
 

Selçuk’ta Çiftçinin Köprü Hayali Gerçek Oluyor

İzmir’in Selçuk ilçesinde Küçük Menderes nehri üzerinde yaklaşık 3500 çiftçinin tarlalarına ve Hal binasına ulaşımlarını kolaylaştıracak köprü için zemin etüt çalışmaları başladı.
Çalışmaları yerinde izleyen Cumhur ittifakı Selçuk Belediye başkanı adayı Osman Başterzi’’Selçuklu çiftçilerimizin en önemli sorunlarından biri olan köprü için geçtiğimiz günlerde İlçemizi ziyarete gelen AK Parti Genel Başkan yardımcımız İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ ve Büyükşehir Belediye Başkanımız adayı Sayın Nihat Zeybekçi’nin de müjdesini verdiği köprü için çalışmalarımız hızla başladı. Söz verdik ve hemen yapıyoruz. Selçuk halkına söz verdiğimiz diğer projelerimiz de böyle olacak’’ dedi. Selçuk Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı’ ’ köprünün yapıldığı bölgede 60 bin dekar arazi üzerine odamıza kayıtlı 3500 çiftçimiz var. Köprü tamamlandığında çiftlerimiz ana yola çıkmadan hem arazilerine daha kısa yoldan gidecekler hem de ürünlerini hal binasına kolay bir şekilde ulaştırabilecekler ve aynı zamanda iki köyümüz 10 km geliş ve gidişi olan bu yolu köprü ile birlikte alternatif yol olarak da kullanabilecekler’’ şeklinde konuştu.
İzmir’in Selçuk ilçesinde Küçük Menderes nehri üzerinde yaklaşık 3500 çiftçinin tarlalarına ve Hal binasına ulaşımlarını kolaylaştıracak köprü için zemin etüt çalışmaları başladı.

Çalışmaları yerinde izleyen Cumhur ittifakı Selçuk Belediye başkanı adayı Osman Başterzi’’Selçuklu çiftçilerimizin en önemli sorunlarından biri olan köprü için geçtiğimiz günlerde İlçemizi ziyarete gelen AK Parti Genel Başkan yardımcımız İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ ve Büyükşehir Belediye Başkanımız adayı Sayın Nihat Zeybekçi’nin de müjdesini verdiği köprü için çalışmalarımız hızla başladı. Söz verdik ve hemen yapıyoruz. Selçuk halkına söz verdiğimiz diğer projelerimiz de böyle olacak’’ dedi.

Selçuk Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı’ ’ köprünün yapıldığı bölgede 60 bin dekar arazi üzerine odamıza kayıtlı 3500 çiftçimiz var. Köprü tamamlandığında çiftlerimiz ana yola çıkmadan hem arazilerine daha kısa yoldan gidecekler hem de ürünlerini hal binasına kolay bir şekilde ulaştırabilecekler ve aynı zamanda iki köyümüz 10 km geliş ve gidişi olan bu yolu köprü ile birlikte alternatif yol olarak da kullanabilecekler’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.