Sivasspor, Slavia Prag ile karşılaşacak

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2022 - 09:43, Güncelleme: 02.11.2022 - 09:43 1765+ kez okundu.
 

Sivasspor, Slavia Prag ile karşılaşacak

Sivasspor, Slavia Prag ile karşılaşacak
UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu altıncı ve son haftasında yarın Çekya temsilcisi Slavia Prag ile deplasmanda karşılaşacak DG Sivasspor, Avrupa kupalarında 28. maçına çıkacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu altıncı maçında Sivasspor, yarın Slavia Prag’a konuk olacak. Eden Arena’da saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Rade Obrenovic yönetecek. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan kırmızı-beyazlılar, rakibini yenip puanını 13’e çıkartmak ve gruptan lider olarak çıkmak istiyor. Avrupa sahnesindeki 28. maç Sivasspor, Slavia Prag mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 28. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 27 karşılaşmada 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Söz konusu müsabakalarda 32 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 49 gole engel olamadı.
Sivasspor, Slavia Prag ile karşılaşacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu altıncı ve son haftasında yarın Çekya temsilcisi Slavia Prag ile deplasmanda karşılaşacak DG Sivasspor, Avrupa kupalarında 28. maçına çıkacak.
UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu altıncı maçında Sivasspor, yarın Slavia Prag’a konuk olacak. Eden Arena’da saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Rade Obrenovic yönetecek. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan kırmızı-beyazlılar, rakibini yenip puanını 13’e çıkartmak ve gruptan lider olarak çıkmak istiyor.

Avrupa sahnesindeki 28. maç
Sivasspor, Slavia Prag mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 28. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 27 karşılaşmada 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Söz konusu müsabakalarda 32 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 49 gole engel olamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.