Tam kapanmasının ardından pazarlar açıldı

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2021 - 13:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2769+ kez okundu.
 

Tam kapanmasının ardından pazarlar açıldı

17 günlük tam kapanmanın bitmesinin ardından kademeli normalleşme süreci kapsamında pazarlar da açıldı.
Türkiye'de tam kapanmanın sona ermesinin ardından kademeli normalleşme sürecine girildi. Bu süreçte pazar yerleri de Pazar Genelgesi'ne uygun şekilde açılmaya başladı. Küçükçekmece İnönü Semt Pazarı da kuruldu. Tezgahlarını açan pazarcılar memnuniyetlerini dile getirdi. Vatandaşlar ise alışverişlerini yaptı. “İşimizin gücümüzün başındayız” Pazarların açılmasından mutlu olduğunu ifade eden esnaf Mustafa Koç, “Mutlu olacağız tabii yani. Pazara çıkmasaydık ne yapacaktık? Mutlu muyuz mutluyuz tabii ki. Sonuçta işimizin gücümüzün başındayız. Bu bizim için tabii ki büyük bir mutluluktur” dedi.
17 günlük tam kapanmanın bitmesinin ardından kademeli normalleşme süreci kapsamında pazarlar da açıldı.

Türkiye'de tam kapanmanın sona ermesinin ardından kademeli normalleşme sürecine girildi. Bu süreçte pazar yerleri de Pazar Genelgesi'ne uygun şekilde açılmaya başladı. Küçükçekmece İnönü Semt Pazarı da kuruldu. Tezgahlarını açan pazarcılar memnuniyetlerini dile getirdi. Vatandaşlar ise alışverişlerini yaptı.

“İşimizin gücümüzün başındayız”

Pazarların açılmasından mutlu olduğunu ifade eden esnaf Mustafa Koç, “Mutlu olacağız tabii yani. Pazara çıkmasaydık ne yapacaktık? Mutlu muyuz mutluyuz tabii ki. Sonuçta işimizin gücümüzün başındayız. Bu bizim için tabii ki büyük bir mutluluktur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.