Vali Kızılkaya Elbistan’da öğrenciler ile buluştu

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2023 - 11:00, Güncelleme: 19.04.2023 - 10:41 1662+ kez okundu.
 

Vali Kızılkaya Elbistan’da öğrenciler ile buluştu

Vali Kızılkaya Elbistan’da öğrenciler ile buluştu
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Elbistan’da depremden sonra kurulan sınav hazırlık merkezinde öğrencilerle buluştu.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine koordinatör vali olarak görevlendirilen Vali Kızılkaya üniversite ve lise sınavlarına hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek başarılar diledi. Vali Kızılkaya, “Öğrencilerimiz, üniversite ve lise sınavlarına ’Destekleme Yetiştirme Kursları’nda yapılan deneme sınavları ve derslerle hazırlanıyor. Çocuklarımızın eğitimleri için her alanda destek olmaya gayret ediyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. Rabbim emeklerini zayi etmesin” ifadelerini kullandı.
Vali Kızılkaya Elbistan’da öğrenciler ile buluştu
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Elbistan’da depremden sonra kurulan sınav hazırlık merkezinde öğrencilerle buluştu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine koordinatör vali olarak görevlendirilen Vali Kızılkaya üniversite ve lise sınavlarına hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek başarılar diledi. Vali Kızılkaya, “Öğrencilerimiz, üniversite ve lise sınavlarına ’Destekleme Yetiştirme Kursları’nda yapılan deneme sınavları ve derslerle hazırlanıyor. Çocuklarımızın eğitimleri için her alanda destek olmaya gayret ediyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. Rabbim emeklerini zayi etmesin” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.