Whatsapp Yazışmalarınızı Analiz Ederek Karşı Tarafın Size Beslediği Hisleri Ölçen Yapay Zeka

BİLİM /TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2019 - 13:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2303+ kez okundu.
 

Whatsapp Yazışmalarınızı Analiz Ederek Karşı Tarafın Size Beslediği Hisleri Ölçen Yapay Zeka

Whatsapta gün içinde birçok kişiyle mesajlaşıyoruz. Bu yazışmaları analiz ederek karşı tarafın size karşı olan hislerini söyleyen yapay zeka var desek? Detaylar haberimizde...
Whatsapp kurulduğu günden bu yana dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması ünvanını elinde bulunduruyor. Kurulduğu günlerde o kadar hızlı gelişme gösterdi ki büyük şirketlerin gözü her daim whatsapp‘ın üzerinde oldu. Ve sonunda Facebook, 19 milyar dolar ödeyerek whatsapp’ı bünyesine kattı.  Whatsapp’ın bu kadar popüler olmasıyla beraber yüzlerce yardımcı uygulamalarda beraberinde geldi. Bunlardan birisi ise yapay zeka teknolojisiyle çalışan Mei uygulaması...  Yapay zeka yazışmalarınızı okuduktan sonra “Ufak da olsa bir şans var!“, “Pek olası görünmüyor” gibi önerilerde bulunuyor. Mei, sadece bununla da kalmayıp “Konuşmadan önce biraz daha dinlemeye özen göstermelisin” gibi tavsiyeleri de dile getirebiliyor.  Mei, android ve İOS’da kullanılabiliyor. Hatta Android’de doğrudan SMS uygulaması yerini alarak mesaj düzenlemelerinize olanak sağlıyor. Mei yapay zekasının maalesef Türkçe dil desteği bulunmuyor. Mei ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Whatsapta gün içinde birçok kişiyle mesajlaşıyoruz. Bu yazışmaları analiz ederek karşı tarafın size karşı olan hislerini söyleyen yapay zeka var desek? Detaylar haberimizde...

Whatsapp kurulduğu günden bu yana dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması ünvanını elinde bulunduruyor. Kurulduğu günlerde o kadar hızlı gelişme gösterdi ki büyük şirketlerin gözü her daim whatsapp‘ın üzerinde oldu. Ve sonunda Facebook, 19 milyar dolar ödeyerek whatsapp’ı bünyesine kattı. 

Whatsapp’ın bu kadar popüler olmasıyla beraber yüzlerce yardımcı uygulamalarda beraberinde geldi. Bunlardan birisi ise yapay zeka teknolojisiyle çalışan Mei uygulaması... 

Yapay zeka yazışmalarınızı okuduktan sonra “Ufak da olsa bir şans var!“, “Pek olası görünmüyor” gibi önerilerde bulunuyor. Mei, sadece bununla da kalmayıp “Konuşmadan önce biraz daha dinlemeye özen göstermelisin” gibi tavsiyeleri de dile getirebiliyor. 

Mei, android ve İOS’da kullanılabiliyor. Hatta Android’de doğrudan SMS uygulaması yerini alarak mesaj düzenlemelerinize olanak sağlıyor. Mei yapay zekasının maalesef Türkçe dil desteği bulunmuyor. Mei ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.