AFAD’dan kuvvetli fırtına uyarısı!

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2022 - 10:45, Güncelleme: 21.11.2022 - 10:45 913+ kez okundu.
 

AFAD’dan kuvvetli fırtına uyarısı!

AFAD’dan kuvvetli fırtına uyarısı
Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) kuvvetli fırtına ile ilgili uyarıda bulunuldu. AFAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kentte kuvvetli fırtına beklendiği kaydedildi. Açıklamada, “Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.
AFAD’dan kuvvetli fırtına uyarısı

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) kuvvetli fırtına ile ilgili uyarıda bulunuldu.
AFAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kentte kuvvetli fırtına beklendiği kaydedildi. Açıklamada, “Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.