Bakan Çavuşoğlu, KKTC’li mevkidaşı Ertuğruloğlu ile görüştü

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2023 - 15:25, Güncelleme: 24.01.2023 - 14:04 1493+ kez okundu.
 

Bakan Çavuşoğlu, KKTC’li mevkidaşı Ertuğruloğlu ile görüştü

Bakan Çavuşoğlu, KKTC’li mevkidaşı Ertuğruloğlu ile görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Özbekistan’da, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile bir araya geldi.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 26. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Özbekistan’da temaslarını sürdürüyor. Bakan Çavuşoğlu, EİT’in gözlemci üyesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Bakan Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "KKTC’ye her platformda desteğimiz tam" ifadelerini kullandı.
Bakan Çavuşoğlu, KKTC’li mevkidaşı Ertuğruloğlu ile görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Özbekistan’da, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile bir araya geldi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 26. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Özbekistan’da temaslarını sürdürüyor. Bakan Çavuşoğlu, EİT’in gözlemci üyesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Bakan Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "KKTC’ye her platformda desteğimiz tam" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.