Bakan Soylu, trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşların cenazelerine katıldı

ASAYİŞ/OLAY 29.08.2022 - 15:27, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:57 1431+ kez okundu.
 

Bakan Soylu, trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşların cenazelerine katıldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde aynı kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi.
Pazar günü Bursa’ya seyahati esnasında yoldan çıkan tur otobüsünde yaşamını yitiren Kemal Girgin, Fatih Kalemiş, Şule Dağdelen ve Nazan Kaytan Cumhuriyet Meydanı’nda kılınan toplu cenaze namazı sonrası Tavşanlı asri mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kütahya Valisi Ali Çelik, trafik kazasında yaralananlar, yakınları ve yüzlerce vatandaş katıldı. Cenaze namazı dolayısıyla şehir merkezi trafiğe kapatıldı. Araç şoförü Kenan Yiğit ise Kütahya’da kılınan cenaze namazı sonrası ailesi ve sevenleri tarafından toprağa verildi.
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde aynı kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi.

Pazar günü Bursa’ya seyahati esnasında yoldan çıkan tur otobüsünde yaşamını yitiren Kemal Girgin, Fatih Kalemiş, Şule Dağdelen ve Nazan Kaytan Cumhuriyet Meydanı’nda kılınan toplu cenaze namazı sonrası Tavşanlı asri mezarlığına defnedildi.


Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kütahya Valisi Ali Çelik, trafik kazasında yaralananlar, yakınları ve yüzlerce vatandaş katıldı.


Cenaze namazı dolayısıyla şehir merkezi trafiğe kapatıldı. Araç şoförü Kenan Yiğit ise Kütahya’da kılınan cenaze namazı sonrası ailesi ve sevenleri tarafından toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.