Başkan Arda'dan 'geçmiş olsun' ziyareti

EGE HABERLERİ 23.08.2023 - 08:50, Güncelleme: 23.08.2023 - 08:50 3920+ kez okundu.
 

Başkan Arda'dan 'geçmiş olsun' ziyareti

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engini ziyaret etti.
Habergündemim - Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, iyileşerek görevinin başına döndü. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda da, Engin'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Ali Engin "Gaziemir Belediye Başkanımız Halil Arda, geçmiş olsun dileklerini iletmek için misafirimiz oldu. Çok şükür ki bir aradayız, sağlıklıyız ve yurttaşlarımıza hizmete kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kıymetli Başkanımız Halil Arda'ya nezaketi ve hoşsohbeti için teşekkür ediyorum" cümleleri ile ziyarete ilişkin memnuniyetini dile getirdi. Halil Arda ise "Yaşadığı sağlık sorunlarını hızlıca yenerek görevinin başına dönen Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Ali Başkanımı sağlıklı ve güçlü gördüğüm için çok mutlu oldum" cümlelerini kullandı.
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engini ziyaret etti.

Habergündemim -

Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, iyileşerek görevinin başına döndü.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda da, Engin'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Ali Engin " Gaziemir Belediye Başkanımız Halil Arda, geçmiş olsun dileklerini iletmek için misafirimiz oldu. Çok şükür ki bir aradayız, sağlıklıyız ve yurttaşlarımıza hizmete kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kıymetli Başkanımız Halil Arda'ya nezaketi ve hoşsohbeti için teşekkür ediyorum" cümleleri ile ziyarete ilişkin memnuniyetini dile getirdi.

Halil Arda ise "Yaşadığı sağlık sorunlarını hızlıca yenerek görevinin başına dönen Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Ali Başkanımı sağlıklı ve güçlü gördüğüm için çok mutlu oldum" cümlelerini kullandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.