Başkan talimat vermişti? EYT ne oldu?

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2019 - 23:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1537+ kez okundu.
 

Başkan talimat vermişti? EYT ne oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile sosyal politikalar kurulu üyesi Prof Dr Vedat Bilgin eyt lilerin sorunlarının çözümü için geniş kapsamlı bir çalışma yaptı Peki bütçede eyt niye yok?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı olmasına, ve çözün bu işi sözüne ragmen hazine Bakanlığı büyük yük olacak gerekçesi ile bütçe içerisine eyt yi yine almadı.  Ülkede 6 milyon insanın magdur olduğu, bilinen bir gerçege, hazine ve maliye bakanlığının, Cumhurbaşkanı talimatına ragmen, yine cumhurbaşkanı emri ile hazırlanan çözüm planlarına ragmen bütçeye alınmaması büyük şaşkınlığa sebep oldu Yaklaşık 6 milyon yaşa takılan mağdur, Cumhurbaşkanın'dan talimatı olduğu halde bu magduriyet i giderme çabası olmayanlar veya  ilgi dahi gösterilmemesi konusunda açıklama bekliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile sosyal politikalar kurulu üyesi Prof Dr Vedat Bilgin eyt lilerin sorunlarının çözümü için geniş kapsamlı bir çalışma yaptı Peki bütçede eyt niye yok?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı olmasına, ve çözün bu işi sözüne ragmen hazine Bakanlığı büyük yük olacak gerekçesi ile bütçe içerisine eyt yi yine almadı. 

Ülkede 6 milyon insanın magdur olduğu, bilinen bir gerçege, hazine ve maliye bakanlığının, Cumhurbaşkanı talimatına ragmen, yine cumhurbaşkanı emri ile hazırlanan çözüm planlarına ragmen bütçeye alınmaması büyük şaşkınlığa sebep oldu

Yaklaşık 6 milyon yaşa takılan mağdur, Cumhurbaşkanın'dan talimatı olduğu halde bu magduriyet i giderme çabası olmayanlar veya  ilgi dahi gösterilmemesi konusunda açıklama bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.