Bekle;Sonuna kadar takipcisi olacağız.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2019 - 23:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2778+ kez okundu.
 

Bekle;Sonuna kadar takipcisi olacağız.

Akparti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ülkeyi yasa boğan olay hakkında sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.
Sosyal medya üzerinen açıklama yapan Ak parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle Sonuna kadar takipcisi olacağız dedi.  Kırıkkale'de vahşice katledilen bir annenin ve çaresiz gözlerle bu manzaraya maruz kalan yavrusunun feryadı hepimizi derinden yaraladı. Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerimiz olaya anında müdahil olmuştur. Saldırıya tanık olan kızımız yakınlarının yanında ve Bakanlığımız psikologlarının gözetimindedir.  Cinayeti gerçekleştiren şahsın en ağır cezayı alması için Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk ile birlikte yargı sürecinin ve kızımızın psikolojik ve sosyal durumunun sonuna kadar takipçisi olacağız.
Akparti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ülkeyi yasa boğan olay hakkında sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Sosyal medya üzerinen açıklama yapan Ak parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle Sonuna kadar takipcisi olacağız dedi. 

Kırıkkale'de vahşice katledilen bir annenin ve çaresiz gözlerle bu manzaraya maruz kalan yavrusunun feryadı hepimizi derinden yaraladı.

Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerimiz olaya anında müdahil olmuştur. Saldırıya tanık olan kızımız yakınlarının yanında ve Bakanlığımız psikologlarının gözetimindedir. 
Cinayeti gerçekleştiren şahsın en ağır cezayı alması için Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk ile birlikte yargı sürecinin ve kızımızın psikolojik ve sosyal durumunun sonuna kadar takipçisi olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.