Celalettin Emre Akbulut Dikili'den Meclis üyesi adaya adayı oldu

EGE HABERLERİ 07.12.2023 - 01:14, Güncelleme: 07.12.2023 - 01:14 2924+ kez okundu.
 

Celalettin Emre Akbulut Dikili'den Meclis üyesi adaya adayı oldu

Ak Parti İzmir de belediye meclis üyeleri aday adaylıklarını açıklarken ,Dikili ilçesinde Celalettin Emre Akbulut en genç Meclis üyesi adaya adayı oldu.
Celalettin Emre Akbulut yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.” Söyleminde bulunduğu, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “En büyük güç ve güven kaynağımız siz gençlerimizsiniz.” Diye hitap ettiği ve bu doğrultuda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin çeşitli kademelerinde ve en önemli yerlerinde görevler verdiği gençlerden birisi olarak bu Devletin ve Milletin daima emrinde oldum. Olmaya da büyük bir gururla devam edeceğim.   Bu anlamda 2024 yerel seçimlerinde mensubu olmaktan mutluluk duyduğum AK Partimizden Dikili Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.   Bu yolda biz gençlere desteğini her zaman hissettiren sayın Cumhurbaşkanımıza,  Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sn. Eyyüp Kadir İnan’a Gençlik Kolları İl Başkanımız Sn. Recep Tayyip Taslak’a teşekkürlerimi sunuyorum.   Çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun İnşAllah.
Ak Parti İzmir de belediye meclis üyeleri aday adaylıklarını açıklarken ,Dikili ilçesinde Celalettin Emre Akbulut en genç Meclis üyesi adaya adayı oldu.

Celalettin Emre Akbulut yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;

Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.” Söyleminde bulunduğu, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “En büyük güç ve güven kaynağımız siz gençlerimizsiniz.” Diye hitap ettiği ve bu doğrultuda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin çeşitli kademelerinde ve en önemli yerlerinde görevler verdiği gençlerden birisi olarak bu Devletin ve Milletin daima emrinde oldum. Olmaya da büyük bir gururla devam edeceğim.   Bu anlamda 2024 yerel seçimlerinde mensubu olmaktan mutluluk duyduğum AK Partimizden Dikili Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.   Bu yolda biz gençlere desteğini her zaman hissettiren sayın Cumhurbaşkanımıza,  Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sn. Eyyüp Kadir İnan’a Gençlik Kolları İl Başkanımız Sn. Recep Tayyip Taslak’a teşekkürlerimi sunuyorum.   Çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun İnşAllah.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.