Dikkat soygun var!

EGE HABERLERİ 14.09.2023 - 10:30, Güncelleme: 14.09.2023 - 10:30 10559+ kez okundu.
 

Dikkat soygun var!

İzmir Büyükşehir Belediyesi izban'da kredi kartından binen vatandaşlarına hiç acımadı 55 TL'yi aldı!
Habergündemim -  Krizi fırsata çeviren Tunç soyer  Büyükşehir Belediyesi Geçtiğimiz aylarda %75 oranında faiz zam yapılmasını önermişti, bu oneri %48'e düşürülmüştü istediği olmayan Büyükşehir cezayı yine İzmirliye kesmişti. UKOME genel kurulumda kabul edilen tarifeye göre Metro Tramvay ve vapurlarda tam biniş ücreti 8 lira 78 kuruştan 13 liraya yükseltildi tarife 1 de ağustos ayı itibariyle yürürlüğe girdi. Vatandaşına acımadı  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vatandaşına kestiği cezada kredi kartı ile binen vatandaşı Aliağa'dan Selçuk arasında hiç inmeden gidiş geliş yol yapmış düşüncesiyle 55 liralık tutarı tahsil etmeye başladı.  İzmir Büyükşehir Belediyesinin bu faiz fiyat uygulaması Ulaştırma Koordinasyon Müdürlüğü'nün onayı olmadan yapılmış olması da büyük bir skandal niteliğinde...  
İzmir Büyükşehir Belediyesi izban'da kredi kartından binen vatandaşlarına hiç acımadı 55 TL'yi aldı!

Habergündemim

Krizi fırsata çeviren Tunç soyer 

Büyükşehir Belediyesi Geçtiğimiz aylarda %75 oranında faiz zam yapılmasını önermişti, bu oneri %48'e düşürülmüştü istediği olmayan Büyükşehir cezayı yine İzmirliye kesmişti.
UKOME genel kurulumda kabul edilen tarifeye göre Metro Tramvay ve vapurlarda tam biniş ücreti 8 lira 78 kuruştan 13 liraya yükseltildi tarife 1 de ağustos ayı itibariyle yürürlüğe girdi.


Vatandaşına acımadı 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vatandaşına kestiği cezada kredi kartı ile binen vatandaşı Aliağa'dan Selçuk arasında hiç inmeden gidiş geliş yol yapmış düşüncesiyle 55 liralık tutarı tahsil etmeye başladı.
 İzmir Büyükşehir Belediyesinin bu faiz fiyat uygulaması Ulaştırma Koordinasyon Müdürlüğü'nün onayı olmadan yapılmış olması da büyük bir skandal niteliğinde...

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.