Dilek Yarımadası’nda koruma faaliyetleri devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2019 - 14:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 955+ kez okundu.
 

Dilek Yarımadası’nda koruma faaliyetleri devam ediyor

Avlanmanın Yasak Olduğu Aydın’ın Kuşadası İlçesinde Bulunan Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda Koruma Faaliyetleri Devam Ediyor.
Avlanmanın yasak olduğu Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda koruma faaliyetleri devam ediyor. Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Park Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada av koruma faaliyetlerinin devam ettiği açıklanırken, “Milli Park Koruma Ekiplerimiz Gündüz ve Gece 2 ekiple koruma faaliyetlerini günlük olarak yerine getirmektedirler. Milli Park sınırlarında her türlü av faaliyeti yasaktır. Avcılarımızın bu hususa dikkat etmelerini rica ediyoruz” denildi.
Avlanmanın Yasak Olduğu Aydın’ın Kuşadası İlçesinde Bulunan Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda Koruma Faaliyetleri Devam Ediyor.

Avlanmanın yasak olduğu Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda koruma faaliyetleri devam ediyor.

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Park Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada av koruma faaliyetlerinin devam ettiği açıklanırken, “Milli Park Koruma Ekiplerimiz Gündüz ve Gece 2 ekiple koruma faaliyetlerini günlük olarak yerine getirmektedirler. Milli Park sınırlarında her türlü av faaliyeti yasaktır. Avcılarımızın bu hususa dikkat etmelerini rica ediyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.