Ege mahallesinde önlem alınıyor mu ?

EGE HABERLERİ 29.07.2023 - 18:38, Güncelleme: 29.07.2023 - 18:56 4515+ kez okundu.
 

Ege mahallesinde önlem alınıyor mu ?

İzmir'Büyükşehir Belediyesi Ege mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı .
Kentsel dönüşüm çalışmaları mahalle sakinlerini tedirgin eti . Ege mahallesinde yaşayan vatandaşlar çalışmalar esnasında evlerinin sallandığını iddia etti .Mahellede yaşayan vatandaşlar "vatandaşlara yönelik hiçbir can güvenliği önlemi almadan çalışmalara devam ediyorlar ,mahallede yaşayan vatandaşların hayatını,canını  hiçe sayarak amatörce çalışmalarını sürdürüyorlar, bu mahallede sarsıntılara dayanıksız eski yapılarda yaşayan vatandaşlar var , yıkılması ve halkın hayatlarını kaybetmesi an meselesi" açıklamasını yaptılar . Sarsıntılar esnasında halkın büyük korku içinde sokağa çıkmak zorunda kaldığını bildiren mahalle sakinleri ,sulama yapılmadan çalışmaların gece yarılarına kadar devam ettiğini, insan hayatının hice sayıldığını iddia etiler . Bazı vatandaşlar habergündemim aracılığı ile  "buradan belediyeyi ve yetkilileri önlem yada önlemler almaya davet ediyoruz Allah korusun yaşanacak herhangi bir problem de tüm sorumluluk İzmir Büyükşehir Belediyesi ve başkanı sayın Tunç Soyer'e ait olacaktır açıklamasını yaptı .
İzmir'Büyükşehir Belediyesi Ege mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı .

Kentsel dönüşüm çalışmaları mahalle sakinlerini tedirgin eti .

Ege mahallesinde yaşayan vatandaşlar çalışmalar esnasında evlerinin sallandığını iddia etti .Mahellede yaşayan vatandaşlar "vatandaşlara yönelik hiçbir can güvenliği önlemi almadan çalışmalara devam ediyorlar ,mahallede yaşayan vatandaşların hayatını,canını  hiçe sayarak amatörce çalışmalarını sürdürüyorlar, bu mahallede sarsıntılara dayanıksız eski yapılarda yaşayan vatandaşlar var , yıkılması ve halkın hayatlarını kaybetmesi an meselesi" açıklamasını yaptılar .

Sarsıntılar esnasında halkın büyük korku içinde sokağa çıkmak zorunda kaldığını bildiren mahalle sakinleri ,sulama yapılmadan çalışmaların gece yarılarına kadar devam ettiğini, insan hayatının hice sayıldığını iddia etiler .

Bazı vatandaşlar habergündemim aracılığı ile  "buradan belediyeyi ve yetkilileri önlem yada önlemler almaya davet ediyoruz Allah korusun yaşanacak herhangi bir problem de tüm sorumluluk İzmir Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> İzmir Büyükşehir Belediyesi ve başkanı sayın Tunç Soyer'e ait olacaktır açıklamasını yaptı .

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.