Erdoğan'dan Çanakkale'de önemli açıklamalar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2019 - 12:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 3233+ kez okundu.
 

Erdoğan'dan Çanakkale'de önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Stadyumu'nda düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı Töreni'nde konuşuyor
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Yer üstün yiğit otağı, yer altın şehit yatağı. Yere düşürmez bayrağın, geçilmezsin Çanakkale, sefer senin, zafer senin, bu gök bu denizler senin. Kaleden sağlam bedenin. Geçilmezsin Çanakkale. Çanakkale, istiklalimizin kalesi Çanakkale. Serden geçen ama yurttan geçmeyen milletimizin yari Çanakkale. 104 yıldır kalbimizde sönmeyen bir ocak gibi tüten Çanakkale. Seni gönülden selamlıyorum Çanakkale. "HAVASI DA SUYU DA HELAL OLMAZ" İstiklalimiz ve istikbalimiz için toprağa giren tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Çanakkale'de bir asır önce neler yaşandığını bilmeyen, mücadeleyi almayan kimseye bu ülkenin havası da suyu da helal olmaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Stadyumu'nda düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı Töreni'nde konuşuyor

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Yer üstün yiğit otağı, yer altın şehit yatağı. Yere düşürmez bayrağın, geçilmezsin Çanakkale, sefer senin, zafer senin, bu gök bu denizler senin. Kaleden sağlam bedenin. Geçilmezsin Çanakkale. Çanakkale, istiklalimizin kalesi Çanakkale. Serden geçen ama yurttan geçmeyen milletimizin yari Çanakkale. 104 yıldır kalbimizde sönmeyen bir ocak gibi tüten Çanakkale. Seni gönülden selamlıyorum Çanakkale.

"HAVASI DA SUYU DA HELAL OLMAZ"

İstiklalimiz ve istikbalimiz için toprağa giren tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Çanakkale'de bir asır önce neler yaşandığını bilmeyen, mücadeleyi almayan kimseye bu ülkenin havası da suyu da helal olmaz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.