Türk Hacker Grubu Lugatıaruz Yunanistan’ın Verilerini Hackledi!

EGE HABERLERİ 18.10.2024 - 11:50, Güncelleme: 18.10.2024 - 11:52 142 kez okundu.
 

Türk Hacker Grubu Lugatıaruz Yunanistan’ın Verilerini Hackledi!

Kendilerini "Lugatıaruz" olarak tanıtan Türk hacker grubu, Yunanistan’a ait kritik verilere siber saldırı düzenlediklerini duyurdu.
 Yapılan açıklamada, bu saldırının vatan sevgisi ve zalime karşı durma amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Grubun sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, “Her gün, her dakika vatanımız için mücadele etmekteyiz” ifadeleri yer aldı. Yunanistan'a Yönelik Siber Saldırı Lugatıaruz’un yaptığı bu operasyon, Yunanistan’ın resmi veri tabanlarına sızılarak önemli bilgilerin ele geçirildiğini iddia ediyor. Grup, operasyonun ayrıntılarına ilişkin bilgi vermezken, elde edilen verilerin nasıl kullanılacağına dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. "Zalime Dur Dedik" Grup, mesajında “Zalime dur diyebilmeyi hamdolsun gerçekleştirebilmekteyiz” ifadesine yer vererek, gerçekleştirdikleri siber saldırıyı vatansever bir amaçla yaptıklarını belirtti. Bu siber saldırının detayları ve sonuçları henüz resmi kaynaklar tarafından açıklanmadı Yunanistan’daki yetkililerin konuyla ilgili araştırma başlattığı düşünülüyor. 
Kendilerini "Lugatıaruz" olarak tanıtan Türk hacker grubu, Yunanistan’a ait kritik verilere siber saldırı düzenlediklerini duyurdu.

 Yapılan açıklamada, bu saldırının vatan sevgisi ve zalime karşı durma amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Grubun sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, “Her gün, her dakika vatanımız için mücadele etmekteyiz” ifadeleri yer aldı.

Yunanistan'a Yönelik Siber Saldırı

Lugatıaruz’un yaptığı bu operasyon, Yunanistan’ın resmi veri tabanlarına sızılarak önemli bilgilerin ele geçirildiğini iddia ediyor. Grup, operasyonun ayrıntılarına ilişkin bilgi vermezken, elde edilen verilerin nasıl kullanılacağına dair herhangi bir açıklamada bulunmadı.

"Zalime Dur Dedik"

Grup, mesajında “Zalime dur diyebilmeyi hamdolsun gerçekleştirebilmekteyiz” ifadesine yer vererek, gerçekleştirdikleri siber saldırıyı vatansever bir amaçla yaptıklarını belirtti.

Bu siber saldırının detayları ve sonuçları henüz resmi kaynaklar tarafından açıklanmadı Yunanistan’daki yetkililerin konuyla ilgili araştırma başlattığı düşünülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.