Eskişehir’de yağış bekleniyor

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2022 - 11:11, Güncelleme: 09.10.2022 - 10:54 1343+ kez okundu.
 

Eskişehir’de yağış bekleniyor

Eskişehir’de yağış bekleniyor
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’in merkez dahil bazı ilçelerinde sağanak yağış beklendiğini açıkladı.Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı belirtildi. Eskişehir’in merkez dahil, kuzey ve doğu kesimlerini kapsayan Sarıcakaya, Mihalgazi, İnönü, Alpu, Beylikova ve Mihalıççık ilçelerinde öğle saatlerine kadar aralıklı sağanak yağış görüleceğinin tahmin edildiği, ayrıca gece saatlerinde yer yer pus görülebileceği kaydedildi. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği ifade edildi.
Eskişehir’de yağış bekleniyor
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’in merkez dahil bazı ilçelerinde sağanak yağış beklendiğini açıkladı.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı belirtildi. Eskişehir’in merkez dahil, kuzey ve doğu kesimlerini kapsayan Sarıcakaya, Mihalgazi, İnönü, Alpu, Beylikova ve Mihalıççık ilçelerinde öğle saatlerine kadar aralıklı sağanak yağış görüleceğinin tahmin edildiği, ayrıca gece saatlerinde yer yer pus görülebileceği kaydedildi. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği ifade edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.