Fatih Erbakan Deprem Bölgesinde

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2020 - 11:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2436+ kez okundu.
 

Fatih Erbakan Deprem Bölgesinde

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, deprem bölgesi incelemelerde yaptı. Depremzede vatandaşaları hastanelerde ziyaret eden Erbakan geçmiş olsun ve taziye ziyaretlerinde bulundu.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 'Elazığ ve Malatya halkının dertleriyle dertlenmek ve acılarına ortak olmak için buradayız. Gün yaraları sarma zamanı' dedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı  Fatih ERBAKAN ve Genel Başkan Yardımcıları  Mahmud  Altunsoy ve Zafer Emanetoğlu , Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman,  MKYK Üyesi Mehmet  Gül Yeniden Refah Partisi Elazığ il başkanı Av. Erhun KARAKUŞ , Yeniden Refah Partisi Malatya il başkanı Bilal YILDIRIM ve partililerden oluşan heyetle depremin vurduğu Elazığ'a gelen Erbakan depremde hayatını kaybedenlerin taziyesinde bulundu.  Erbakan : "Gün bir ve beraber olma günüdür" Dr. Fatih Erbakan daha sonra bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği Sürsürü mahallesindeki olay yerinde incelemelerde bulundu. Yardım ekipleriyle sohbet edip bilgi alan Erbakan enkaz alanı çıkışı basın mensuplarına açıklamada bulundu: “Gün bir ve beraber olma günüdür. Elazığ halkının dertleriyle dertlenmek ve acılarına ortak olmak için buradayız. Teşkilatlarımız ilk günden itibaren arama kurtarma faaliyetlerine destek sağladılar. Ayrıca depremden etkilenen vatandaşlarımız için Türkiye'nin dört bir yanından gelen yardımları dağıtmaya da devam ediyorlar. Deprem sonrası devletimizin ve tüm kurumların hızlı müdahalesi bir çok hayatın kurtarılmasına vesile oldu Bizde teşkilat olarak hızlı ve etkin bir şekilde ilk andan itibaren Elazığ teşkilatımız, Malatya teşkilatımız depremdeki arama kurtarma gönüllü olarak iştirirak ettiler. Tabii afet alanına müdahalede hızlı olmak önemli olduğu kadar depremden önce yapılması gerekenler de önem arz ediyor. Tabii şu anda zaman yaraları sarma zamanı. Allah bir daha böyle bir acıyı milletimize yaşatmasın diye dua ediyoruz. ” dedi.  FATİH ERBAKAN DEPREMİN VURDUĞU MALATYA'DA   Elazığ'da depremde hayatını kaybedenlerin taziyesinde bulunan Fatih ERBAKAN buradaki ziyaretlerin ardından bir diğer deprem bölgesi olan Malatya'yı da ziyaret etti. Malatya'da Doğanyol ilk ziyaret yeri evi depremde hasar gören ve yıkılan  Yeniden Refah Partisi Doğanyol İlçe başkanı olsu. Fatih ERBAKAN ve  Başkan Yardımcıları, Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Doğanyol ilçemizdeki depremden zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan; ''‪Depremde evi yıkılan Malatya Doğanyol İlçe Başkanımıza ve Malatyalılara geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve bu zor günde yanlarında bulunmak için Malatya’dayız. Gün birlik ve beraberlik günüdür...‬'' dedi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, deprem bölgesi incelemelerde yaptı. Depremzede vatandaşaları hastanelerde ziyaret eden Erbakan geçmiş olsun ve taziye ziyaretlerinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 'Elazığ ve Malatya halkının dertleriyle dertlenmek ve acılarına ortak olmak için buradayız. Gün yaraları sarma zamanı' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı  Fatih ERBAKAN ve Genel Başkan Yardımcıları  Mahmud  Altunsoy ve Zafer Emanetoğlu , Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman,  MKYK Üyesi Mehmet  Gül Yeniden Refah Partisi Elazığ il başkanı Av. Erhun KARAKUŞ , Yeniden Refah Partisi Malatya il başkanı Bilal YILDIRIM ve partililerden oluşan heyetle depremin vurduğu Elazığ'a gelen Erbakan depremde hayatını kaybedenlerin taziyesinde bulundu. 

Erbakan : "Gün bir ve beraber olma günüdür"

Dr. Fatih Erbakan daha sonra bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği Sürsürü mahallesindeki olay yerinde incelemelerde bulundu. Yardım ekipleriyle sohbet edip bilgi alan Erbakan enkaz alanı çıkışı basın mensuplarına açıklamada bulundu: “Gün bir ve beraber olma günüdür. Elazığ halkının dertleriyle dertlenmek ve acılarına ortak olmak için buradayız. Teşkilatlarımız ilk günden itibaren arama kurtarma faaliyetlerine destek sağladılar.

Ayrıca depremden etkilenen vatandaşlarımız için Türkiye'nin dört bir yanından gelen yardımları dağıtmaya da devam ediyorlar. Deprem sonrası devletimizin ve tüm kurumların hızlı müdahalesi bir çok hayatın kurtarılmasına vesile oldu Bizde teşkilat olarak hızlı ve etkin bir şekilde ilk andan itibaren Elazığ teşkilatımız, Malatya teşkilatımız depremdeki arama kurtarma gönüllü olarak iştirirak ettiler. Tabii afet alanına müdahalede hızlı olmak önemli olduğu kadar depremden önce yapılması gerekenler de önem arz ediyor. Tabii şu anda zaman yaraları sarma zamanı. Allah bir daha böyle bir acıyı milletimize yaşatmasın diye dua ediyoruz. ” dedi.

 FATİH ERBAKAN DEPREMİN VURDUĞU MALATYA'DA 


 Elazığ'da depremde hayatını kaybedenlerin taziyesinde bulunan Fatih ERBAKAN buradaki ziyaretlerin ardından bir diğer deprem bölgesi olan Malatya'yı da ziyaret etti.

Malatya'da Doğanyol ilk ziyaret yeri evi depremde hasar gören ve yıkılan  Yeniden Refah Partisi Doğanyol İlçe başkanı olsu. Fatih ERBAKAN ve  Başkan Yardımcıları, Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Doğanyol ilçemizdeki depremden zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

Geçmiş olsun dileklerini ileten Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan; ''‪Depremde evi yıkılan Malatya Doğanyol İlçe Başkanımıza ve Malatyalılara geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve bu zor günde yanlarında bulunmak için Malatya’dayız.
Gün birlik ve beraberlik günüdür...‬'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.