GAİA PROJECT ‘BACK TO CİTY’ İLE İZMİR’İ SALLADI

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 05.06.2024 - 19:46, Güncelleme: 05.06.2024 - 19:46 3060+ kez okundu.
 

GAİA PROJECT ‘BACK TO CİTY’ İLE İZMİR’İ SALLADI

Gaia Project historical crusies serisinin ardından back to city serisi ile geri döndü.
Vizyonel bir yaklaşım ile gençleri elektronik müzik ile buluşturan Gaia Project ‘’şehre dönüş’’ adını verdikleri yeni serisi ile yine İzmir’i salladı. İzmir’de İstinyeArt 100% Performans Arena'da gerçekleşen etkinliğe yüzlerce kişi katıldı.   Dünyaca ünlü elektronik müzik festivallerinde boy gösteren djleri T78, A*S*Y*S* ile birlikte Damla Tek’ in ortamı ısıtan warmup ‘u ile başladı ve Muratishic' in after performansıyla sona erdi. Gaia Project’in Kurucusu Hakan Göktaşlı ; ‘’ Dünyaca ünlü iki dj ile çalıştık.Bunun yanısıra keyifli bir etkinlikti. Böyle güzel bir yeri tekrardan İzmir’e kazandırdık. Bu sahnede techno etkinlik tarafında çok fazla etkinlik yapmamıştı.Bizde bu şekilde etkinliği gerçekleştirmiş olmaktan çok mutluyuz.Diğer erkinlik gruplarınada vesile olacağımızı düşünüyoruz.Müthiş bir etkinlik şovu vardı, her şey çok güzeldi:’’ dedi.
Gaia Project historical crusies serisinin ardından back to city serisi ile geri döndü.

Vizyonel bir yaklaşım ile gençleri elektronik müzik ile buluşturan Gaia Project ‘’şehre dönüş’’ adını verdikleri yeni serisi ile yine İzmir’i salladı. İzmir’de İstinyeArt 100% Performans Arena'da gerçekleşen etkinliğe yüzlerce kişi katıldı.

 

Dünyaca ünlü elektronik müzik festivallerinde boy gösteren djleri T78, A*S*Y*S* ile birlikte Damla Tek’ in ortamı ısıtan warmup ‘u ile başladı ve Muratishic' in after performansıyla sona erdi.

Gaia Project’in Kurucusu Hakan Göktaşlı ; ‘’ Dünyaca ünlü iki dj ile çalıştık.Bunun yanısıra keyifli bir etkinlikti. Böyle güzel bir yeri tekrardan İzmir’e kazandırdık. Bu sahnede techno etkinlik tarafında çok fazla etkinlik yapmamıştı.Bizde bu şekilde etkinliği gerçekleştirmiş olmaktan çok mutluyuz.Diğer erkinlik gruplarınada vesile olacağımızı düşünüyoruz.Müthiş bir etkinlik şovu vardı, her şey çok güzeldi:’’ dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.