Gazeteci Cem Küçük'ün canlı yayındaki sözleri tepki aldı!

FİNANS/EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2022 - 14:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2470+ kez okundu.
 

Gazeteci Cem Küçük'ün canlı yayındaki sözleri tepki aldı!

Canlı yayında Türkiye'deki ekonomik durum hakkında Ersan Şen ile tartışmaya giren gazeteci Cem Küçük, "Marketlerde aralık ayından beri fiyatlar aynı. Ekstra bir zam gelmedi" dedi.
Serap Belet'in moderatörlüğünü yaptığı Habertürk Gündem programına Ersan Şen, Faruk Aksoy, Şaban Sevinç ve Cem Küçük konuk oldu. Konu market fiyatların yapılan zamlara geldiğinde ise Cem Küçük'ün söyledikleri tepki aldı ve Ersan Şen ile tartıştı.  Marketlerde aralık ayından beri fiyatların aynı olduğunu ifade eden Küçük, ekstra bir zam gelmediğini belirtti. Buna karşılık Ersan Şen'in "Bir demet maydanoz 8.5 lira olmuş, sen neyden bahsediyorsun?" sorusuna ise Küçük, "Ya bırakın hocam. Üç harflilerden alsın" dedi. Moderatör Serap Belet'in "Gıdada yükseliş var Cem Bey, artış var" sözlerine karşılık Cem Küçük, "Ekstra yok şu an. Yapmayın. Onlar Aralık'ta arttı" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada konuyla ilgili atılan bazı tweetler: M*** N***: "Savundukları şey patlak olduğu için uydurdukları şeylere kendileri bile hep gülüyorlarlar. Gülerek konuşuyorlar. Hasan Öztürk bir bu iki.." D*** A***: "Enflasyon, Kul hakkı yenen ülkede; -marul bile yiyememektir, -kapının önündeki arabana bile binememektir, -askıda ekmek almak için kuyruğa girmektir, -marketlerde çocuk mamasının bile kilit altında tutulmasıdır..." S*** A***: "Her şeye maydanoz ama maydanozun fiyatını mı bilmiyor?"
Canlı yayında Türkiye'deki ekonomik durum hakkında Ersan Şen ile tartışmaya giren gazeteci Cem Küçük, "Marketlerde aralık ayından beri fiyatlar aynı. Ekstra bir zam gelmedi" dedi.

Serap Belet'in moderatörlüğünü yaptığı Habertürk Gündem programına Ersan Şen, Faruk Aksoy, Şaban Sevinç ve Cem Küçük konuk oldu. Konu market fiyatların yapılan zamlara geldiğinde ise Cem Küçük'ün söyledikleri tepki aldı ve Ersan Şen ile tartıştı. 

Marketlerde aralık ayından beri fiyatların aynı olduğunu ifade eden Küçük, ekstra bir zam gelmediğini belirtti. Buna karşılık Ersan Şen'in "Bir demet maydanoz 8.5 lira olmuş, sen neyden bahsediyorsun?" sorusuna ise Küçük, "Ya bırakın hocam. Üç harflilerden alsın" dedi. Moderatör Serap Belet'in "Gıdada yükseliş var Cem Bey, artış var" sözlerine karşılık Cem Küçük, "Ekstra yok şu an. Yapmayın. Onlar Aralık'ta arttı" ifadelerini kullandı.


Sosyal medyada konuyla ilgili atılan bazı tweetler:

  • M*** N***: "Savundukları şey patlak olduğu için uydurdukları şeylere kendileri bile hep gülüyorlarlar. Gülerek konuşuyorlar. Hasan Öztürk bir bu iki.."

  • D*** A***: "Enflasyon, Kul hakkı yenen ülkede; -marul bile yiyememektir, -kapının önündeki arabana bile binememektir, -askıda ekmek almak için kuyruğa girmektir, -marketlerde çocuk mamasının bile kilit altında tutulmasıdır..."

  • S*** A***: "Her şeye maydanoz ama maydanozun fiyatını mı bilmiyor?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.