Gençler “4. Vatan Koşusu” İle Şehitler İçin Koştu

EGE HABERLERİ 13.07.2024 - 14:02, Güncelleme: 13.07.2024 - 14:26 5156+ kez okundu.
 

Gençler “4. Vatan Koşusu” İle Şehitler İçin Koştu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Denizli Valiliği ve Denizli İl Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 4. Vatan Koşusu, gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Denizli'de 4. Vatan Koşusu Duygu Dolu Anlara Sahne Oldu  Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, 15 Temmuz şehitleri anıldı ve gençler arasında farkındalık oluşturuldu. Duygu Dolu Anlar Yaşandı Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi'nde başlayan ve Denizli Valiliği önünde sona eren koşuya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş da katıldı. Koşu sırasında gençler, 15 Temmuz gecesi yaşananları anarak, vatan sevgisini ve şehitlerin hatırasını yaşattı. Ali Durmuş'un Konuşması TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "15 Temmuz ruhunu gençlerimize hatırlatmak ve yaşatmak için burada toplandık. Bu koşu normal bir koşu değil; ruhu ve atmosferi çok başkaydı. Gençlerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. O gece tüm vatandaşlarımız vatanı korumak için mücadele ettiler. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu nesil, bu gençlik bağımsızlığımızı tüm dünyaya taşıyacak." Şehitler İçin Dualar Okundu Programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Koşunun tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara madalya ve ödüller takdim edildi.4.Vatan Koşusu, gençlerin yoğun katılımı ve duygusal anlarıyla Denizli'de gerçekleştirildi. 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen koşu, gençler arasında büyük bir farkındalık oluşturdu.  
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Denizli Valiliği ve Denizli İl Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 4. Vatan Koşusu, gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Denizli'de 4. Vatan Koşusu Duygu Dolu Anlara Sahne Oldu

 Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, 15 Temmuz şehitleri anıldı ve gençler arasında farkındalık oluşturuldu.

Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi'nde başlayan ve Denizli Valiliği önünde sona eren koşuya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş da katıldı. Koşu sırasında gençler, 15 Temmuz gecesi yaşananları anarak, vatan sevgisini ve şehitlerin hatırasını yaşattı.

Ali Durmuş'un Konuşması

TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "15 Temmuz ruhunu gençlerimize hatırlatmak ve yaşatmak için burada toplandık. Bu koşu normal bir koşu değil; ruhu ve atmosferi çok başkaydı. Gençlerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. O gece tüm vatandaşlarımız vatanı korumak için mücadele ettiler. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu nesil, bu gençlik bağımsızlığımızı tüm dünyaya taşıyacak."

Şehitler İçin Dualar Okundu

Programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Koşunun tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara madalya ve ödüller takdim edildi.4.Vatan Koşusu, gençlerin yoğun katılımı ve duygusal anlarıyla Denizli'de gerçekleştirildi. 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen koşu, gençler arasında büyük bir farkındalık oluşturdu.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.