HAYDİ, SİZE SÖYLÜYORUM… BUGÜN AYAĞA KALKMA GÜNÜN… BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2020 - 18:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2883+ kez okundu.
 

HAYDİ, SİZE SÖYLÜYORUM… BUGÜN AYAĞA KALKMA GÜNÜN… BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ

Kırmızı beyazlı armaya gönül verenler o formayı sonuna kadar terletenler sözüm size
HAYDİ, SİZE SÖYLÜYORUM… BUGÜN AYAĞA KALKMA GÜNÜN… BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ Beni iyi dinleyin kırmızı beyazlı armanın o formanın hakkını verenler, Nevşehir’in sevdalıları, insanın bu hayata gelirken bir amacı vardır, bir hedefi vardır. Siz bu takıma boş boş yaşayıp ölmek için gelmediniz, siz bu takıma bir nedenden dolayı geldiniz, siz bu takıma bu şehre kendinizi gerçekleştirmek için geldiniz. Etrafınızda sizin küçük oynamanızı isteyen insanlar var sizin yükselmenizi görmek istemeyen insanlar var, ama onların hiçbiri umurumuzda olmasın, umurunuzda olması gereken tek şey siz siniz ve başka hiç kimseyi düşünmek zorunda değilsiniz. Başkalarının size dayattığı şekilde yaşamak zorunda değilsiniz, ama kendinizi gerçekleştirmek zorundasınız, büyük oynamak zorundasınız, hedeflerinize  yürümek değil koşmak zorundasınız , diz üstü yaşamaktansa ayakta ölmek zorundasınız Bu arma altında Tarih kimleri yazar.. Bu arma altında Tarih çapulcuları yazmaz, tarih küçük oynayan korkakları yazmaz, tarih büyük oynayanları yazar, tarih risk alanları yazar, tarih pes etmeyenleri yazar, tarih hayallerinin hedeflerinin üzerine üzerine gidenleri yazar. Siz şimdi söyleyin hangisi olmak istiyorsunuz,  siz hangisi olmak istiyorsun soruyorum size küçük bir insan mı yoksa bir şampiyon mu? Bu şehre bu armaya gönül verenler Hedeflerini gerçekleştirip gerçekleştirmemenle ilgilenmiyor, Bizler sadece hedefine koşup koşmamanla ilgileniyoruz, bizler zorlukları görünce pes etmenle değil üstesinden gelmenle ilgileniyoruz. Çok başarılı olup ta küçük insanlar gördük, hayatta daha hiçbir şey başarmamış krallar gördük, size diyoruz ki daha siz başarmadan kafanızda bitirirseniz eğer. Siz kafanızın içinde bir şampiyon olmayı başara bilirseniz o şampiyonluk gelecek. Hiç merak etmeyin bu şehir ve bu armaya gönül verenler sizlere güveniyor,  hedefe giden yolda sizinle beraber. Aynanın karşısına geç duygularını haykır Bağıra bağıra İçinde kalan tüm duyguları haykır şampiyon Nevşehir diye.
Kırmızı beyazlı armaya gönül verenler o formayı sonuna kadar terletenler sözüm size

HAYDİ, SİZE SÖYLÜYORUM… BUGÜN AYAĞA KALKMA GÜNÜN… BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ

Beni iyi dinleyin kırmızı beyazlı armanın o formanın hakkını verenler, Nevşehir’in sevdalıları, insanın bu hayata gelirken bir amacı vardır, bir hedefi vardır. Siz bu takıma boş boş yaşayıp ölmek için gelmediniz, siz bu takıma bir nedenden dolayı geldiniz, siz bu takıma bu şehre kendinizi gerçekleştirmek için geldiniz. Etrafınızda sizin küçük oynamanızı isteyen insanlar var sizin yükselmenizi görmek istemeyen insanlar var, ama onların hiçbiri umurumuzda olmasın, umurunuzda olması gereken tek şey siz siniz ve başka hiç kimseyi düşünmek zorunda değilsiniz. Başkalarının size dayattığı şekilde yaşamak zorunda değilsiniz, ama kendinizi gerçekleştirmek zorundasınız, büyük oynamak zorundasınız, hedeflerinize  yürümek değil koşmak zorundasınız , diz üstü yaşamaktansa ayakta ölmek zorundasınız

Bu arma altında Tarih kimleri yazar..

Bu arma altında Tarih çapulcuları yazmaz, tarih küçük oynayan korkakları yazmaz, tarih büyük oynayanları yazar, tarih risk alanları yazar, tarih pes etmeyenleri yazar, tarih hayallerinin hedeflerinin üzerine üzerine gidenleri yazar. Siz şimdi söyleyin hangisi olmak istiyorsunuz,  siz hangisi olmak istiyorsun soruyorum size küçük bir insan mı yoksa bir şampiyon mu? Bu şehre bu armaya gönül verenler Hedeflerini gerçekleştirip gerçekleştirmemenle ilgilenmiyor, Bizler sadece hedefine koşup koşmamanla ilgileniyoruz, bizler zorlukları görünce pes etmenle değil üstesinden gelmenle ilgileniyoruz. Çok başarılı olup ta küçük insanlar gördük, hayatta daha hiçbir şey başarmamış krallar gördük, size diyoruz ki daha siz başarmadan kafanızda bitirirseniz eğer. Siz kafanızın içinde bir şampiyon olmayı başara bilirseniz o şampiyonluk gelecek. Hiç merak etmeyin bu şehir ve bu armaya gönül verenler sizlere güveniyor,  hedefe giden yolda sizinle beraber.

Aynanın karşısına geç duygularını haykır Bağıra bağıra İçinde kalan tüm duyguları haykır şampiyon Nevşehir diye.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.