İGC gazeteci gözaltılarına tepki gösterdi!

MEDYA/GAZETE 25.07.2023 - 15:28, Güncelleme: 25.07.2023 - 15:28 4507+ kez okundu.
 

İGC gazeteci gözaltılarına tepki gösterdi!

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, gazeteci Evrim Kepenek, Sibel Yükler, Delal Akyüz ve Fıratcan Aslan’ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi.
Habergündemim - İzmir Gazeteciler Cemiyeti, (İGC) Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı bir soruşturma kapsamında, gazeteci Evrim Kepenek, Sibel Yükler, Delal Akyüz ve Fıratcan Aslan’ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi. İGC tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gazeteci meslektaşlarımız Evrim Kepenek, Sibel Yükler, Delal Akyüz ve Fıratcan Aslan’ın evlerine düzenlenen baskınla gözaltına alındığını üzülerek, öğrendik. Aldığımız bilgilere göre, emniyette tutulan meslektaşlarımızın bir an önce serbest bırakılmasını istiyoruz. Meslektaşlarımızın yanında ve konunun takipçisi olacağız. Gazeteciliğin suç olmadığını haykırmaktan yorulmayacak ve gerçekleri yazmaktan vazgeçmeyeceğiz."  
İzmir Gazeteciler Cemiyeti, gazeteci Evrim Kepenek, Sibel Yükler, Delal Akyüz ve Fıratcan Aslan’ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

Habergündemim -

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, (İGC) Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı bir soruşturma kapsamında, gazeteci Evrim Kepenek, Sibel Yükler, Delal Akyüz ve Fıratcan Aslan’ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

İGC tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gazeteci meslektaşlarımız Evrim Kepenek, Sibel Yükler, Delal Akyüz ve Fıratcan Aslan’ın evlerine düzenlenen baskınla gözaltına alındığını üzülerek, öğrendik. Aldığımız bilgilere göre, emniyette tutulan meslektaşlarımızın bir an önce serbest bırakılmasını istiyoruz. Meslektaşlarımızın yanında ve konunun takipçisi olacağız. Gazeteciliğin suç olmadığını haykırmaktan yorulmayacak ve gerçekleri yazmaktan vazgeçmeyeceğiz."

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.