Uğur Dündar'dan ilginç İmamoğlu yorumu!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2022 - 15:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1919+ kez okundu.
 

Uğur Dündar'dan ilginç İmamoğlu yorumu!

Ünlü gazeteci Uğur Dündar'dan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ilginç bir yorum geldi.
Isparta'da 3 Şubat günü 11 saat boyunca aralıksız kar yağışı hayatı felç ederken üzerine yaşanan elektrik kesintisi yöreyi çok zor duruma soktu. Öte yandan dünyanın alım gücüne oranla en pahalı akaryakıtını kullanırken, hala akaryakıta gelen zamlar akıl almaz fiyatlar, milleti artık şaşkına çevirdi. Bunun yanında yapılan elektriğe zam oranları vatandaşı çileden çıkartırken yapılan zamma küçük bir dokunuş bazı kesimleri memnun ederken halkı memnun etmedi. Ünlü gazeteci Uğur Dündar kinaye ile bir paylaşımda bulundu. Dündar, akaryakıt fiyatlarına gelen zamları ve Isparta'da yaşanan elektrik kesintisinin tüm sorumlusunun Ekrem İmamoğlu olduğuna yönelik bir paylaşımda bulundu.
Ünlü gazeteci Uğur Dündar'dan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ilginç bir yorum geldi.

Isparta'da 3 Şubat günü 11 saat boyunca aralıksız kar yağışı hayatı felç ederken üzerine yaşanan elektrik kesintisi yöreyi çok zor duruma soktu. Öte yandan dünyanın alım gücüne oranla en pahalı akaryakıtını kullanırken, hala akaryakıta gelen zamlar akıl almaz fiyatlar, milleti artık şaşkına çevirdi. Bunun yanında yapılan elektriğe zam oranları vatandaşı çileden çıkartırken yapılan zamma küçük bir dokunuş bazı kesimleri memnun ederken halkı memnun etmedi.

Ünlü gazeteci Uğur Dündar kinaye ile bir paylaşımda bulundu. Dündar, akaryakıt fiyatlarına gelen zamları ve Isparta'da yaşanan elektrik kesintisinin tüm sorumlusunun Ekrem İmamoğlu olduğuna yönelik bir paylaşımda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.