Dikili Belediyesi'nden Çandarlı'da kelepir yazlık satışı!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2022 - 14:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1957+ kez okundu.
 

Dikili Belediyesi'nden Çandarlı'da kelepir yazlık satışı!

İzmir'de yazlık alınacak yerler arasında ilk sırada yer alan Çandarlı için satılık ilanı Dikili Belediyesi tarafından yayımlandı.
İzmir'de konut satışlarının %35 arttığını ve bu satışların büyük çoğunluğu yazlık konutlar oldu. Ekonominin son zamanlardaki halini baz alırsak konut fiyatlarının yüksek olduğunu açık bir şekilde söyleyebiliriz. 23 Şubat 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan gayrimenkul satış ilanı ile Dikili Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan İzmir'in Dikili ilçesine bağlı olan Çandarlı'da yer alan 15 konutu satışa sunduğunu ilan etti. Yazlıkların fiyatları gören herkesi şaşırttı.  ÇANDARLI'DA KELEPİR YAZLIK  
İzmir'de yazlık alınacak yerler arasında ilk sırada yer alan Çandarlı için satılık ilanı Dikili Belediyesi tarafından yayımlandı.

İzmir'de konut satışlarının %35 arttığını ve bu satışların büyük çoğunluğu yazlık konutlar oldu. Ekonominin son zamanlardaki halini baz alırsak konut fiyatlarının yüksek olduğunu açık bir şekilde söyleyebiliriz. 23 Şubat 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan gayrimenkul satış ilanı ile Dikili Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan İzmir'in Dikili ilçesine bağlı olan Çandarlı'da yer alan 15 konutu satışa sunduğunu ilan etti. Yazlıkların fiyatları gören herkesi şaşırttı. 




ÇANDARLI'DA KELEPİR YAZLIK




 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.