Adalet Bakanı Bozdağ'dan başörtüsü açıklaması!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2022 - 15:14, Güncelleme: 17.10.2022 - 15:14 1661+ kez okundu.
 

Adalet Bakanı Bozdağ'dan başörtüsü açıklaması!

Adalet Bakanı Bozdağ: "Başörtüsü için hazırlanan anayasa teklifinde 24. ve 41. madde çalışması tamamlandı"
Başörtüsü için hazırlanan anayasa teklifi hakkında konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "24. ve 41. madde çalışması tamamlandı" dedi. Başörtüsü konusunda hazırlanan anayasa teklifi hakkında açıklama yapan Bakan Bozdağ, "24 ve 41. maddeler üzerinde değişiklikler yapılacak. Bir takım görüşler çerçevesinde çalışma şekillendi. Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Bugünkü MKYK toplantısında sunulması istenirse sunarız ama şu an için gündemde yok" diye konuştu.
Adalet Bakanı Bozdağ: "Başörtüsü için hazırlanan anayasa teklifinde 24. ve 41. madde çalışması tamamlandı"

Başörtüsü için hazırlanan anayasa teklifi hakkında konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "24. ve 41. madde çalışması tamamlandı" dedi.
Başörtüsü konusunda hazırlanan anayasa teklifi hakkında açıklama yapan Bakan Bozdağ, "24 ve 41. maddeler üzerinde değişiklikler yapılacak. Bir takım görüşler çerçevesinde çalışma şekillendi. Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Bugünkü MKYK toplantısında sunulması istenirse sunarız ama şu an için gündemde yok" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.