Rusya, Kiev’de enerji tesisini vurdu

DIŞ HABERLER/DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2022 - 10:19, Güncelleme: 18.10.2022 - 10:20 1099+ kez okundu.
 

Rusya, Kiev’de enerji tesisini vurdu

Rusya, Kiev’de enerji tesisini vurdu
Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Kyrylo Tymoshenko, Rusya’nın başkent Kiev’de bulunan bir enerji tesisini vurduğu açıkladı. Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’i hedef almayı sürdürüyor. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Kyrylo Tymoshenko tarafından yapılan açıklamada, enerji tesisine yönelik 3 hava saldırısının meydana geldiği belirtildi. Görgü tanıkları, çok sayıda patlamanın yaşandığı bölgede dumanların gökyüzünü kapladığını söyledi. Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klitschko da saldırılarda kritik altyapının hedef alındığını ve acil durum ekiplerinin olay yerinde bulunduğu bildirdi. Hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi Rusya dün başkent Kiev’deki Shevchenkivskyi bölgesine kamikaze insansız hava araçları (İHA) ile saldırı düzenlemiş ve bir binada ağır hasar oluşmuştu. Ukrayna Devlet Acil Servisi’nden yapılan açıklamada, saldırıda 4 kişinin öldüğü, 19 kişinin enkazdan kurtarıldığı ve 3 kişinin de hastanedeki tedavisinin sürdüğü ifade edilmişti.
Rusya, Kiev’de enerji tesisini vurdu

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Kyrylo Tymoshenko, Rusya’nın başkent Kiev’de bulunan bir enerji tesisini vurduğu açıkladı.
Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’i hedef almayı sürdürüyor. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Kyrylo Tymoshenko tarafından yapılan açıklamada, enerji tesisine yönelik 3 hava saldırısının meydana geldiği belirtildi. Görgü tanıkları, çok sayıda patlamanın yaşandığı bölgede dumanların gökyüzünü kapladığını söyledi. Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klitschko da saldırılarda kritik altyapının hedef alındığını ve acil durum ekiplerinin olay yerinde bulunduğu bildirdi.

Hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi
Rusya dün başkent Kiev’deki Shevchenkivskyi bölgesine kamikaze insansız hava araçları (İHA) ile saldırı düzenlemiş ve bir binada ağır hasar oluşmuştu. Ukrayna Devlet Acil Servisi’nden yapılan açıklamada, saldırıda 4 kişinin öldüğü, 19 kişinin enkazdan kurtarıldığı ve 3 kişinin de hastanedeki tedavisinin sürdüğü ifade edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.