‘Kurtlarla Koşan Kadınlar’ın 16 haftalık macerası sona erdi!

KADIN/ÇOCUK 26.10.2022 - 15:22, Güncelleme: 26.10.2022 - 15:22 1108+ kez okundu.
 

‘Kurtlarla Koşan Kadınlar’ın 16 haftalık macerası sona erdi!

İzmir Selçuk Efes Kent Belleği’nde “Kurtlarla Koşan Kadınlar” kitabının kapanış etkinliği yapıldı.
İzmir Selçuk Efes Kent Belleği’nde “Kurtlarla Koşan Kadınlar” kitabının kapanış etkinliği yapıldı.   Kadınlardan oluşan okuma grubunun 16 hafta süren çalışmasının sonlandığı etkinliğe Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de katıldı. Efes Selçuk’ta kentin belleğini tutan ve kültürel hayatına katkı sunan Selçuk Efes Kent Belleği “Kurtlarla Koşan Kadınlar” kitabının okunduğu bir etkinlik dizisine ev sahipliği yaptı.  Clarissa Pinkola Estes  tarafından yazılan ve vahşi kadın arketipine dair mit ve öykülerden oluşan kitabı grup halinde okuyan kadınlara 16 hafta boyunca Dilara Köktürk Erden ve Gülcan Aydeniz rehberlik yaptı. Etkinliğin kapanış oturumunda katılımcı kadınlar kitaba dair deneyim ve düşüncelerini paylaştılar. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Kurtlarla Koşan Kadınlar” kitabını okuyarak,  kitaba dair deneyimlerini paylaşan tüm kadınlara teşekkür etti.
İzmir Selçuk Efes Kent Belleği’nde “Kurtlarla Koşan Kadınlar” kitabının kapanış etkinliği yapıldı.

İzmir Selçuk Efes Kent Belleği’nde “Kurtlarla Koşan Kadınlar” kitabının kapanış etkinliği yapıldı.

 

Kadınlardan oluşan okuma grubunun 16 hafta süren çalışmasının sonlandığı etkinliğe Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de katıldı.

Efes Selçuk’ta kentin belleğini tutan ve kültürel hayatına katkı sunan Selçuk Efes Kent Belleği “Kurtlarla Koşan Kadınlar” kitabının okunduğu bir etkinlik dizisine ev sahipliği yaptı.  Clarissa Pinkola Estes  tarafından yazılan ve vahşi kadın arketipine dair mit ve öykülerden oluşan kitabı grup halinde okuyan kadınlara 16 hafta boyunca Dilara Köktürk Erden ve Gülcan Aydeniz rehberlik yaptı.

Etkinliğin kapanış oturumunda katılımcı kadınlar kitaba dair deneyim ve düşüncelerini paylaştılar. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Kurtlarla Koşan Kadınlar” kitabını okuyarak,  kitaba dair deneyimlerini paylaşan tüm kadınlara teşekkür etti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.