Erdek’te hayvan katliamları dur durak bilmiyor

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2022 - 00:50, Güncelleme: 16.12.2022 - 23:07 1003+ kez okundu.
 

Erdek’te hayvan katliamları dur durak bilmiyor

Erdek’te hayvan katliamları dur durak bilmiyor
Balıkesir’in Erdek ilçesinde son zamanlarda hayvan katliamları ile birçok şikayet yetkili mercilere iletilirken, sosyal medyada da konuyla ilgili görüntüler her gün artıyor.Edinilen bilgiye göre, Erdek’in Çuğra mevkiinde sahilde köpek ve kedi ölülerinin olduğu, bu ölümlerin hayvanlara işkence derecesinde yapıldığı bilgisi ile birlikte vatandaşlar tarafından polise çok sayıda şikayet gelince, yetkililer harekete geçti. Sahilde deniz içerisinde ölü köpekler ve kedilerin bulunması üzerine Erdek Belediye Başkanlığına gelen şikayetler artınca, belediye bu katliamlar ile ilgili inceleme başlatma kararı aldı. Hayvanların ölüm sebeplerinin öğrenilmesi için otopsi yapılması konusunda girişimlerde bulunuldu.
Erdek’te hayvan katliamları dur durak bilmiyor
Balıkesir’in Erdek ilçesinde son zamanlarda hayvan katliamları ile birçok şikayet yetkili mercilere iletilirken, sosyal medyada da konuyla ilgili görüntüler her gün artıyor.
Edinilen bilgiye göre, Erdek’in Çuğra mevkiinde sahilde köpek ve kedi ölülerinin olduğu, bu ölümlerin hayvanlara işkence derecesinde yapıldığı bilgisi ile birlikte vatandaşlar tarafından polise çok sayıda şikayet gelince, yetkililer harekete geçti. Sahilde deniz içerisinde ölü köpekler ve kedilerin bulunması üzerine Erdek Belediye Başkanlığına gelen şikayetler artınca, belediye bu katliamlar ile ilgili inceleme başlatma kararı aldı. Hayvanların ölüm sebeplerinin öğrenilmesi için otopsi yapılması konusunda girişimlerde bulunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.