İstanbul’da arife günü yollar boş kaldı

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2023 - 11:02, Güncelleme: 20.04.2023 - 10:37 1578+ kez okundu.
 

İstanbul’da arife günü yollar boş kaldı

İstanbul’da arife günü yollar boş kaldı
İstanbul’da Ramazan Bayramı öncesi arife günü sabah saatlerinde yollar boş kaldı. Trafik haritasına göre İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 15 olarak ölçüldü.İstanbul’da yaşayan vatandaşların Ramazan Bayramı öncesinde memleketlerine ve tatile bölgelerine gitmeleri sebebiyle İstanbul’da birçok yol boş kaldı. Arife günü trafik haritasına göre İstanbul’da trafik yoğunluğu saat 09.30 sıralarında yüzde 15 olarak ölçüldü. Cevizlibağ’dan çekilen görüntülerde D-100 karayolunun iki yönde de açık ve çoğunlukla boş olduğu görüldü.
İstanbul’da arife günü yollar boş kaldı
İstanbul’da Ramazan Bayramı öncesi arife günü sabah saatlerinde yollar boş kaldı. Trafik haritasına göre İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 15 olarak ölçüldü.
İstanbul’da yaşayan vatandaşların Ramazan Bayramı öncesinde memleketlerine ve tatile bölgelerine gitmeleri sebebiyle İstanbul’da birçok yol boş kaldı. Arife günü trafik haritasına göre İstanbul’da trafik yoğunluğu saat 09.30 sıralarında yüzde 15 olarak ölçüldü. Cevizlibağ’dan çekilen görüntülerde D-100 karayolunun iki yönde de açık ve çoğunlukla boş olduğu görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.