Göreve geldiği günden itibaren yeşili ve çevre bilincini aşılıyor

GÜNDEM/GÜNCEL 06.01.2024 - 14:40, Güncelleme: 06.01.2024 - 16:38 1678+ kez okundu.
 

Göreve geldiği günden itibaren yeşili ve çevre bilincini aşılıyor

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, öğrencilerle bir araya gelerek Selim Diniz İlkokulu'nda ağaç dikimi gerçekleştirdi.
Göreve geldiği günden itibaren yeşili ve çevreyi korumaya yönelik başarılı çalışmalara imza atan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Selim Diniz İlkokulu'nda öğrencilerle birlikte ağaç dikimi yaparak farkındalık yarattı. Etkinliğe katılan öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Gümrükçü, sosyal medya hesabından farkındalık çalışmasına ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Çevre duyarlılığını pekiştirmek için Selim Diniz İlkokulu’nda öğrencilerle birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdik. Okullarımızın eksiklerini gidermek ve geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesini sağlamak için Çiğli Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceğiz"
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, öğrencilerle bir araya gelerek Selim Diniz İlkokulu'nda ağaç dikimi gerçekleştirdi.


Göreve geldiği günden itibaren yeşili ve çevreyi korumaya yönelik başarılı çalışmalara imza atan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Selim Diniz İlkokulu'nda öğrencilerle birlikte ağaç dikimi yaparak farkındalık yarattı.

Etkinliğe katılan öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Gümrükçü, sosyal medya hesabından farkındalık çalışmasına ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Çevre duyarlılığını pekiştirmek için Selim Diniz İlkokulu’nda öğrencilerle birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdik. Okullarımızın eksiklerini gidermek ve geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesini sağlamak için Çiğli Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceğiz"

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.