Akülü araba sevinci

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2018 - 21:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2873+ kez okundu.
 

Akülü araba sevinci

Bursa Yenişehir'de engelli bir vatandaşa, hayırsever iş adamı tarafından alınan akülü engelli aracı hediye edildi.
Hayırsever iş adamı Rıdvan Sevim, ilçede engelli bir vatandaşa verilmek üzere satın aldığı akülü engelli aracı Yenişehir Demirciler ve Madeni İşler Sanatkarları Odasına teslim etti. Oda tarafından ilçe genelinde yapılan araştırma sonunda bedensel engelli Emre Duran'ın araca ihtiyacı olduğu belirlendi. Akülü engelli aracı, düzenlenen törenle Duran'a verildi. Emre Duran, törende iş adamı Sevim ve oda yöneticilerine teşekkür etti. Kaynak: AA
Bursa Yenişehir'de engelli bir vatandaşa, hayırsever iş adamı tarafından alınan akülü engelli aracı hediye edildi.

Hayırsever iş adamı Rıdvan Sevim, ilçede engelli bir vatandaşa verilmek üzere satın aldığı akülü engelli aracı Yenişehir Demirciler ve Madeni İşler Sanatkarları Odasına teslim etti.

Oda tarafından ilçe genelinde yapılan araştırma sonunda bedensel engelli Emre Duran'ın araca ihtiyacı olduğu belirlendi.

Akülü engelli aracı, düzenlenen törenle Duran'a verildi.

Emre Duran, törende iş adamı Sevim ve oda yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.