Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değil

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2018 - 22:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2133+ kez okundu.
 

Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Medya Oscarları Ödül Töreni'nde konuştu. Erdoğan konuşmasında, 'Bizi tehditle yıldırmak mümkün değil' dedi
Haberleşmede çığır açan bir başka dönüm notkası da hiç şüphesiz radyo ve televizyonun keşfedilmesidir. Tabii bu arada haberleşmede bir başka dönüm noktası olan interneti de özellikle zikretmemiz gerekiyor.  Matbaa, radyo, televizyon, internet derken bugün geldiğimiz noktada medya araçlarının olmadığı bir hayatı neredeyse tahayyül edemez hale geldik. 'TÜRKİYE'Yİ 3,5 KAT BÜYÜTTÜK' Geçtiğimiz 16 yılda Türkiye'yi 3,5 kat büyüttük. Açık konuşmak gerekirse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğumuz günden itibaren bize en çok saldıranların, linç etmeye çalışanların başında kusura bakmayın medya geliyor. Manşetlerle, kalemşörlerle çarpışa çarpışa bugünlere geldik. Millete göbeğini kaşıyan adam diyerek, koyun diyerek en ağır hakaretleri yapanlar kusura bakmayın medya mensupları değil miydi? Bugün artık eskisine göre hakikatlere göre haberlerinde daha dengeli bir medyamız olduğuna inanıyorum. 'BİZİ TEHDİTLE YILDIRMAK MÜMKÜN DEĞİL' Değerli arkadaşlar, yaşadığımız coğrafya tarihin her döneminde cazip bir yer olmuştur. Geçtiğimiz pazar günü Malazgirt'te onun öncesinde Ahlat'ta Anadolu'yu yurt haline getiren ecdadımızı andık. Şimdi ekonomi üzerinden bizi sıkıştırmaya çalışıyorlar. Türkiye'nin ekonomide çözmesi gereken yapısal sorunları elbette mevcuttur. Fakat bunların hiçbiri son zamanlarda yaşadığımız hadiselerin açıklaması olamaz. İnşallah biz bu dalgayı da atlatacağız. Bizi tehditle yıldırmak mümkün değil.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Medya Oscarları Ödül Töreni'nde konuştu. Erdoğan konuşmasında, 'Bizi tehditle yıldırmak mümkün değil' dedi

Haberleşmede çığır açan bir başka dönüm notkası da hiç şüphesiz radyo ve televizyonun keşfedilmesidir. Tabii bu arada haberleşmede bir başka dönüm noktası olan interneti de özellikle zikretmemiz gerekiyor. 

Matbaa, radyo, televizyon, internet derken bugün geldiğimiz noktada medya araçlarının olmadığı bir hayatı neredeyse tahayyül edemez hale geldik.

'TÜRKİYE'Yİ 3,5 KAT BÜYÜTTÜK'

Geçtiğimiz 16 yılda Türkiye'yi 3,5 kat büyüttük.

Açık konuşmak gerekirse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğumuz günden itibaren bize en çok saldıranların, linç etmeye çalışanların başında kusura bakmayın medya geliyor. Manşetlerle, kalemşörlerle çarpışa çarpışa bugünlere geldik.

Millete göbeğini kaşıyan adam diyerek, koyun diyerek en ağır hakaretleri yapanlar kusura bakmayın medya mensupları değil miydi? Bugün artık eskisine göre hakikatlere göre haberlerinde daha dengeli bir medyamız olduğuna inanıyorum.

'BİZİ TEHDİTLE YILDIRMAK MÜMKÜN DEĞİL'

Değerli arkadaşlar, yaşadığımız coğrafya tarihin her döneminde cazip bir yer olmuştur. Geçtiğimiz pazar günü Malazgirt'te onun öncesinde Ahlat'ta Anadolu'yu yurt haline getiren ecdadımızı andık.

Şimdi ekonomi üzerinden bizi sıkıştırmaya çalışıyorlar. Türkiye'nin ekonomide çözmesi gereken yapısal sorunları elbette mevcuttur. Fakat bunların hiçbiri son zamanlarda yaşadığımız hadiselerin açıklaması olamaz. İnşallah biz bu dalgayı da atlatacağız. Bizi tehditle yıldırmak mümkün değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.