BAŞHEKİM YARDIMCISININ DOLANDIRICI EŞİ TUTUKLANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2019 - 21:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1998+ kez okundu.
 

BAŞHEKİM YARDIMCISININ DOLANDIRICI EŞİ TUTUKLANDI

Uzun süredir polis tarafından aranmakta olan, Başhekim Yardımcısı N Y ’ın eşi H Y sonunda yakalandı. Çeşitli suçlardan aranmakta olan H Y, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosunun başarılı çalışmaları sonucu ele geçirildi
Suç dosyası kabarık olan H Y hakkında adli makamlarca tutuklanma kararı verildi.  Eşi N Y’ın ise bu suçlarla ilişkisi olup olmadığıyla ilgili henüz net bir bilgiye ulaşamamakla birlikte, eşinin çalıştığı Hastane’deki başhekim yardımcılığı görevine devam ettiği bildirildi. Kendisini Cumhurbaşkanına, Bakanlara ve siyasilere yakın olarak gösterip, masum insanları hastanede iş bulma vaadiyle dolandıran H Y İzmir’de yakalandı  Sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarla iktidar partisinin ve bir çok bürokratın adını da kullanmakta olan şahıs, oluşturduğu bu sözde güçle mağdurlara karşı da korku salarak hakkında şikayetçi olunmasının da önüne geçmekteydi. Meşhur Dolandırıcı H Y’ın sonuçlanmış olan dosyalarından toplamda 5 Yıl 2 ay hapis cezası olduğu ögrenildi . Söz konusu şahıs hakkında bir çok suçtan daha şikayet olması nedeniyle, alacağı hapis cezalarının artması beklenmekte .  Nitelikli Dolandırıcılık, Tehdit, Hakaret, Güveni Kötüye Kullanma olmak üzere bir çok yüz kızartıcı suçtan hapis cezası almıştı. Başhekim Yardımcısı eşi ’in bu gelişmeler üzerine ne gibi açıklamalar yapacağı merakla beklenmektedir.
Uzun süredir polis tarafından aranmakta olan, Başhekim Yardımcısı N Y ’ın eşi H Y sonunda yakalandı. Çeşitli suçlardan aranmakta olan H Y, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosunun başarılı çalışmaları sonucu ele geçirildi

Suç dosyası kabarık olan H Y hakkında adli makamlarca tutuklanma kararı verildi. 

Eşi N Y’ın ise bu suçlarla ilişkisi olup olmadığıyla ilgili henüz net bir bilgiye ulaşamamakla birlikte, eşinin çalıştığı Hastane’deki başhekim yardımcılığı görevine devam ettiği bildirildi.

Kendisini Cumhurbaşkanına, Bakanlara ve siyasilere yakın olarak gösterip, masum insanları hastanede iş bulma vaadiyle dolandıran H Y İzmir’de yakalandı

 Sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarla iktidar partisinin ve bir çok bürokratın adını da kullanmakta olan şahıs, oluşturduğu bu sözde güçle mağdurlara karşı da korku salarak hakkında şikayetçi olunmasının da önüne geçmekteydi.

Meşhur Dolandırıcı H Y’ın sonuçlanmış olan dosyalarından toplamda 5 Yıl 2 ay hapis cezası olduğu ögrenildi . Söz konusu şahıs hakkında bir çok suçtan daha şikayet olması nedeniyle, alacağı hapis cezalarının artması beklenmekte


Nitelikli Dolandırıcılık, Tehdit, Hakaret, Güveni Kötüye Kullanma olmak üzere bir çok yüz kızartıcı suçtan hapis cezası almıştı.


Başhekim Yardımcısı eşi ’in bu gelişmeler üzerine ne gibi açıklamalar yapacağı merakla beklenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.