Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve Akşener'den ortak açıklama

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2019 - 19:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2101+ kez okundu.
 

Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve Akşener'den ortak açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i parti genel merkezinde ziyaret etti. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Akşener kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.
Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun eşlik etti. Görüşmenin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kameraların karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, YSK'nın itirazları reddetmesine ilişkin "Farklı bir karar beklemiyorduk. YSK kendini reddeden bir kurum. Yanlışlığı yargı kararı olarak bizim önümüze sunuyorlar" dedi. Akşener ise şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'den dünyaya, dünyadan Türkiye'ye bakışı, adaleti hukuk sistemini konuştuk. Seçim yenilenmesine ilişkin görüşlerimizi ilettik. İstanbul için adayımız yok, İmamoğlu'nu destekleyeceğiz. Ziyareti sebebiyle Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum." 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i parti genel merkezinde ziyaret etti. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Akşener kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun eşlik etti.

Görüşmenin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kameraların karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, YSK'nın itirazları reddetmesine ilişkin "Farklı bir karar beklemiyorduk. YSK kendini reddeden bir kurum. Yanlışlığı yargı kararı olarak bizim önümüze sunuyorlar" dedi.

Akşener ise şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'den dünyaya, dünyadan Türkiye'ye bakışı, adaleti hukuk sistemini konuştuk.

Seçim yenilenmesine ilişkin görüşlerimizi ilettik. İstanbul için adayımız yok, İmamoğlu'nu destekleyeceğiz.

Ziyareti sebebiyle Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.