Başkan Gökhan Gürel: Doktor açığının takipçisi olacağız

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2019 - 10:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1477+ kez okundu.
 

Başkan Gökhan Gürel: Doktor açığının takipçisi olacağız

Başkan Gökhan Gürel: Hastanemizin Doktor Açığının Takipçisi Olacağız
Aslanapa Belediye Başkanı Gökhan Gürel ve Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Aslanapa Kaymakamı Şeref Gülyer’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dileklerinde bulundular. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve Belediye Başkanı Sayın Gökhan Gürel Aslanapa Devlet Hastanesini ziyaret ederek , Başhekim Dr. Veli Taşğın’la bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Gürel yaptığı açıklamada, ’’Vatandaşların yoğun talebi olan doktor ve malzeme eksikliğinin takipçisi olacağız. Eksikliklerin giderilmesi için gereken çalışmaları yapacağız’’ diye konuştu (YD-EFE)
Başkan Gökhan Gürel: Hastanemizin Doktor Açığının Takipçisi Olacağız

Aslanapa Belediye Başkanı Gökhan Gürel ve Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Aslanapa Kaymakamı Şeref Gülyer’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dileklerinde bulundular.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve Belediye Başkanı Sayın Gökhan Gürel Aslanapa Devlet Hastanesini ziyaret ederek , Başhekim Dr. Veli Taşğın’la bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Gürel yaptığı açıklamada, ’’Vatandaşların yoğun talebi olan doktor ve malzeme eksikliğinin takipçisi olacağız. Eksikliklerin giderilmesi için gereken çalışmaları yapacağız’’ diye konuştu (YD-EFE)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.