Datça’nın geleceğine nefes için 11 bin fidanı toprakla buluşturdu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2019 - 10:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1403+ kez okundu.
 

Datça’nın geleceğine nefes için 11 bin fidanı toprakla buluşturdu

Muğla’nın Datça İlçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Himayelerinde Gerçekleştirilen “geleceğe Nefes” Kampanyasında 11 Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu.
MUĞLA (İHA) –Muğla’nın Datça ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleştirilen “Geleceğe Nefes” kampanyasında 11 bin fidan toprakla buluşturuldu. Tüm Türkiye’ de eş zamanlı gerçekleşen ’11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliği kapsamında Datça’da 11 bin fidan toprakla buluşturuldu. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı etkinlikte Kaymakam Mesut Çoban, katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyetini dile getirerek; “Geleceğe nefes olmak, geleceğe bir nefes bırakmak için burada toplandık. Yüksek bir katılımla bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.
Muğla’nın Datça İlçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Himayelerinde Gerçekleştirilen “geleceğe Nefes” Kampanyasında 11 Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu.

MUĞLA (İHA) –Muğla’nın Datça ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleştirilen “Geleceğe Nefes” kampanyasında 11 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Tüm Türkiye’ de eş zamanlı gerçekleşen ’11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliği kapsamında Datça’da 11 bin fidan toprakla buluşturuldu. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı etkinlikte Kaymakam Mesut Çoban, katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyetini dile getirerek; “Geleceğe nefes olmak, geleceğe bir nefes bırakmak için burada toplandık. Yüksek bir katılımla bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.