İran Nükleer terör saldırı olarak nitelendirmişti: Flaş gelişme

TURİZM/GEZİ/MACERA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2021 - 18:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1432+ kez okundu.
 

İran Nükleer terör saldırı olarak nitelendirmişti: Flaş gelişme

İran İstihbarat Bakanlığı, İsfahan'da olan Natanz Nükleer Tesisi’ne yönelik saldırıda rolü olduğu gerekçesiyle bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
İran medyasının ülkenin İstihbarat Bakanlığı'ndan bir yetkilinin açıklamalarına dayandırdığı haberde, İsfahan'da olan Natanz Nükleer Tesisi'ne yönelik saldırıda tesisin elektrik dağıtım ağına zarar veren bir kişinin gözaltına alındığı duyurdu. İran İstihbarat Bakanlığı yetkilisi, diğer faillerin bulunmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini, "Natanz Nükleer Tesisi'ne yönelik saldırıda tesisin elektrik dağıtım ağına zarar veren kişi gözaltına alındı. Saldırının nasıl gerçekleştirildiğine dair teknik incelemeler sonlandı ve hasar gören bölüm tekrardan faaliyete geçmesi için işlemler başlatıldı."
İran İstihbarat Bakanlığı, İsfahan'da olan Natanz Nükleer Tesisi’ne yönelik saldırıda rolü olduğu gerekçesiyle bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

İran medyasının ülkenin İstihbarat Bakanlığı'ndan bir yetkilinin açıklamalarına dayandırdığı haberde, İsfahan'da olan Natanz Nükleer Tesisi'ne yönelik saldırıda tesisin elektrik dağıtım ağına zarar veren bir kişinin gözaltına alındığı duyurdu.

İran İstihbarat Bakanlığı yetkilisi, diğer faillerin bulunmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini, "Natanz Nükleer Tesisi'ne yönelik saldırıda tesisin elektrik dağıtım ağına zarar veren kişi gözaltına alındı.

Saldırının nasıl gerçekleştirildiğine dair teknik incelemeler sonlandı ve hasar gören bölüm tekrardan faaliyete geçmesi için işlemler başlatıldı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.