İstanbul’dan Kahramanmaraşlı kıza duygulandıran mektup

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2023 - 13:18, Güncelleme: 13.02.2023 - 13:11 1762+ kez okundu.
 

İstanbul’dan Kahramanmaraşlı kıza duygulandıran mektup

İstanbul’dan Kahramanmaraşlı kıza duygulandıran mektup
KAHRAMANMARAŞ (İHA) – İstanbul’un Sultangazi ilçesinde yaşayan 7 yaşındaki Elif Taş isimli kız çocuğunun kumbarasıyla birlikte depremzede akranına gönderdiği mektubun tesliminde duygulu anlar yaşandı.Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde binlerce insanın ölümüne neden olan depremlerin ardından başlatılan yardım seferberliği devam ediyor. Sultangazi ilçesi Malkoç mahallesinde yaşayan 7 yaşındaki Elif Taş adlı kız çocuğu da depremzedelere destek olmak için kumbarası ve bilezikleriyle birlikte bir de duygularını dile getirdiği bir mektubu gönderdi. Kumbarayı ve mektubu teslim alan Muş’un Varto Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş’ın Kullar köyünde yaşayan Melike isimli kız çocuğuna emaneti teslim etti. Mektubu okurken duygulanan depremzede kız, desteği için Elif Taş’a teşekkür etti.
İstanbul’dan Kahramanmaraşlı kıza duygulandıran mektup
KAHRAMANMARAŞ (İHA) – İstanbul’un Sultangazi ilçesinde yaşayan 7 yaşındaki Elif Taş isimli kız çocuğunun kumbarasıyla birlikte depremzede akranına gönderdiği mektubun tesliminde duygulu anlar yaşandı.
Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde binlerce insanın ölümüne neden olan depremlerin ardından başlatılan yardım seferberliği devam ediyor. Sultangazi ilçesi Malkoç mahallesinde yaşayan 7 yaşındaki Elif Taş adlı kız çocuğu da depremzedelere destek olmak için kumbarası ve bilezikleriyle birlikte bir de duygularını dile getirdiği bir mektubu gönderdi. Kumbarayı ve mektubu teslim alan Muş’un Varto Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş’ın Kullar köyünde yaşayan Melike isimli kız çocuğuna emaneti teslim etti. Mektubu okurken duygulanan depremzede kız, desteği için Elif Taş’a teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.