İyi parti Karşıyaka,seçim startını verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2019 - 14:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2936+ kez okundu.
 

İyi parti Karşıyaka,seçim startını verdi

İyi parti başkan adayının dün açıklanmasının ardından, iyi parti Karşıyaka ilçe teşkilatı seçim startını verdi.
İyi Parti Karşıyaka belediye meclis üyesi aday adayı Volkan Berber seçime start verdi.  Şemikler, serinkuyu Cumhuriyet mahalleleri esnafı ve kıraathaneleri gezerek iyi Parti'nin karşıyaka'da seçime kendi adayı ile gireceğini ve sandık çalışmalarını anlatan Berber, oy pusulalarını nasıl olacağı ve  sandıkta seçmenin nasıl  oy kullanacağını anlattı.  Projelerini vatandaşlarla paylaşan Berber Karşıyaka'nın 27 mahallesi'ne her gün geleceklerini ve 27 mahalledeki tüm eksiklerine rapor ederek iyi Parti karşıyaka belediye başkan adayı Mehmet Yıldırım'a bildireceklerini iletti. 
İyi parti başkan adayının dün açıklanmasının ardından, iyi parti Karşıyaka ilçe teşkilatı seçim startını verdi.

İyi Parti Karşıyaka belediye meclis üyesi aday adayı Volkan Berber seçime start verdi. 

Şemikler, serinkuyu Cumhuriyet mahalleleri esnafı ve kıraathaneleri gezerek iyi Parti'nin karşıyaka'da seçime kendi adayı ile gireceğini ve sandık çalışmalarını anlatan Berber, oy pusulalarını nasıl olacağı ve  sandıkta seçmenin nasıl  oy kullanacağını anlattı. 

Projelerini vatandaşlarla paylaşan Berber Karşıyaka'nın 27 mahallesi'ne her gün geleceklerini ve 27 mahalledeki tüm eksiklerine rapor ederek iyi Parti karşıyaka belediye başkan adayı Mehmet Yıldırım'a bildireceklerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.